Umag pjeva i svira

Umag pjeva i svira

Nakon Petra Graše, Prljavog kazališta i Gianluca Vacchija na Umag Music Nights dolaze DJs From Mars, Dalmatino i pop pjevačica INNA

Osim vrhunskog tenisa na Plava Laguna Croatia Openu Umagu, svake večeri nakon mečeva uživa se u bogatom glazbenom programu Umag Music Nightsa.

Koncert na otvorenju turnira održao je Petar Grašo. Sljedeću večer na pozornicu su stali članovi istarskog benda Night Express čiji je repertoar uključivao obradu urbanih svjetskih pjesama. Iza njih je u ponedjeljak pjevala slovenska grupa Mambo Kings a Prljavo kazalište. Jasenko Houra, Mladen Bodalec i ostali članovi benda izvodili su pjesme uz koje su odrastale generacije, a koje se slušaju i danas.

U srijedu na Umag Music Nightsu nastupio je DJ Gianluca Vacchi, koji plesnima pokretima na svojim društvenim mrežama zabavlja, prema nekim pokazateljima, 22 milijuna ljudi.

U programu Umaga najavljen je i talijanski duo DJs From Mars a pretposljednji dan na redu je grupa Dalmatino.Ti veterani splitske scene stvorili su pjesmaricu Dajem ti rič, Opet bura okriće, Dvi sestre blizanke, Ditelina s četiri lista, Cvit od kamena i druge pjesme.

U finalnoj večeri Umag Music Nightsa nastupit će Reggaetona, Hip Hopa, Popa i Pop Housea grupa Vida Loca , Formenteri i Malti i rumunjska pop pjevačica INNA koju je debitantski singl „Hot“ svrstao na vrh Billboardove Hot Dance Airplay ljestvice, a dobila je i nagrade i nominacije uključujući Balkan Music Awards, European Border Breakers Award i MTV Europe Music Awards.

Snimke: ATP Umag

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.