Zagreb: Ljeto kod Matoša

Zagreb: Ljeto kod Matoša

U petak 28. lipnja 2024. u Zagrebu počinje Ljeto kod Matoša! Tijekom mjesec dana pretvorit će se Mažuranićev trg u mjesto zbivanja. Bit će to nastupi DJ-a i bendova, ponuda hrane i pića na osam ugostiteljskih kućica, predstave, facepainting, radionice, animacije i sportske igre za klince.

Srijedom i četvrtkom su bendovi, a ostale dane DJ-jevi,:jazz, funk, rock i pop ritmovi. Nastupit će glazbenici i bendovi: Elvis Sršen & The Funkblasters, Toni Drama, Šleper šlager, Louise band, Laura Miletić, Tanja & Marko te Tina & Dalibor Acoustic, a na otvorenju pjevat će Gelato sisters. Na„Matoševskoj“ cabaret pozornici nastupit će i DJ Zozzo, DJ Bondža, DJ Kanca i DJ Xxxtended.

Dogovorena je i suradnja s udrugom Hortiart pa će u nedjelju 30. lipnja na rasporedu biti i sajam bilja uz prigodne radionice za biljkoljupce. Od 5. do 7. srpnja Mažuranac će ugostiti LADO.

Za klinceze i klince svakog dana dječji kutak u hladu. Predstave, kreativne radionice, Tinker Labs, animacije, sportske igre i facepainting sele u centar grada jer se dva festivala spajaju u jedan (Caffe de Matoš i ZGodionica). Tako su svakog radnog dana od 16 do 19 sati i vikendom od 10 do 13 sati rezervirani za najmlađe. U goste dolae i poznata škola engleskog jezika Helen Doron, tete pričalice iz udruge Smiješak za sve, Odgoj s Glazbom - Lana Marasović Zagreb Centar i Šareni svijet.

Radno vrijeme Ljeta kod Matoša bit će od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 23 sata, petkom od 16 sati do ponoći, subotom od 10 sati do ponoći te nedjeljom od 10 do 23 sata. Sve informacije o programu i koncertima dostupne su na Facebook i Instagram stranici.

Foto: Nikola Madunović

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.