Sensation Tonic – novi proizvod iz Jamnice

Sensation Tonic – novi proizvod iz Jamnice

Sensation Tonic novi je proizvod iz Jamnice, kojim se dodatno proširio asortiman ovog brenda koji trenutno broji četiri proizvoda. Sensation je osvježavajuće gazirano bezalkoholno piće s potpuno prirodnim aromama na bazi Jamnice koje spaja zanimljive okuse limete i kiwana, bazge i limuna, lubenice i limete, limunske trave, a od sada dolazi i u novom tonic okusu. Sensation Tonic je bezalkoholno osvježavajuće gazirano piće prepoznatljivog okusa klasičnog tonika, a razvijen je u Jamničinom modernom razvojno-istraživačkom laboratoriju.

„U razvoj svake recepture ulažemo svoje znanje, iskustvo, ali i određenu dozu kreativnosti. Neprestano se prilagođavamo novim zahtjevima tržišta i preferencijama potrošača, a ujedno osluškujemo potrebe potrošača i kontinuirano pratimo svjetske trendove te radimo na inovacijama bilo vezanima uz okuse, pakiranja ili otvaranje novih kategorija“, istaknula je Sandy Lovković, direktorica razvoja i istraživanja u Jamnici.

Sensation Tonic izvrsno je osvježenje za vruće ljetne dane, ali i sjajan saveznik u pripremi raznih koktela. Odlikuje ga gorko-sladak okus s daškom citrusa uz optimalnu dozu gorčine koja gasi žeđ. Sensation Topic dostupan je u trgovinama i kanalu ugostiteljstva u Hrvatskoj.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.