Zagreb: Posjetitelji Bundeka u pozitivnom šoku

Zagreb: Posjetitelji Bundeka u pozitivnom šoku

Dobro je čuvana tajna kako na Praznik rada, građani u ranim jutarnjim satima dolaze na zagrebački Bundek kako bi zauzeli svoju poziciju, mjesto za roštilj i stol za cjelodnevno druženje. No, nitko nije mogao ni sanjati što se dogodilo posjetiteljima Bundeka ove srijede kad su u jutarnjim satima naoružani opremom za roštilj pohitali zauzeti mjesto. Potpuno čisti betonski blokovi roštilja i nove, čiste, željezne rešetke za roštiljanje osvanuli su tijekom noći i dočekali prve posjetitelje.

Kako bi mogli uživati potpuno sigurno u svojim kulinarskim kreacijama na otvorenom, vrijedne ruke tima iza kojeg se krije nova Arf kampanja za čišćenje, očistile su betonske blokove i roštilje na Bundeku i pripremili posjetiteljima nesvakidašnje iznenađenje podsjetivši ih na važnost higijene i sigurnosti kad je u pitanju čistoća objekata na kojima pripremamo hranu. Ova hvalevrijedna akcija odvijala se tijekom noći i dan prije 1. svibnja kako bi prvi posjetitelji na Praznik rada doživjeli ovo super pozitivno iznenađenje. Dio je to kampanje branda Arf pod sloganom Rukavica je bačena jer kako drugačije pokrenuti proljetno čišćenje, nego sigurno, sa sredstvima koja jamče čistoću i higijenu vašeg doma. „Nečistoće i mrlje su svuda oko nas i bitka za čistoću se čini ponekad preteška. Upravo zbog toga smo pozvali naše sugrađane u akciju čišćenja s porukom “postani predvodnik promjene i suprotstavi se lošim navikama, prljavštini, mrljama, kamencu i svim ostalim nečistoćama”! Jedan od najdugovječnijih brandova za čišćenje, Arf, preuzima inicijativu s novom, snažnom komunikacijskom platformom koja je kreirana da vam pomogne preobraziti okruženje. Naša poruka je jasna: čistoća počinje s nama, a Arf je vaš partner u toj misiji”, kazala je povodom ove akcije Daniela Andrašić, brand managerica za Arf.

Čistoća je pola zdravlja, kaže stara izreka, a čistoća doma započinje s navikama redovnog i učinkovitog čišćenja. U vrijeme kad nam moderni tempo života ne ostavlja puno vremena za odmor i opuštanje, naš životni prostor i dom trebaju biti oaze za relaksaciju na kraju dana. Proljeće je vrijeme kad uz više temperature, prašina i razni alergeni u zraku mogu otežati svakodnevne aktivnosti te je uredan i čist dom prvi preduvjet kvalitetnog i zdravog života.

Kampanju Rukavica je bačena su podržali i brojni influenceri koji su na društvenim mrežama pokazali svoje dnevne rutine i navike čišćenja, a akcija čišćenja betonskih blokova na

Bundeku, provedena je u partnerstvu s Ustanovom Upravljanje sportskim objektima koja se brine o jezeru Bundek u Zagrebu te koja je ovu akciju pozdravila kako bi građanima omogućila čišći i ljepši okoliš za proljetne izlete.

Kako bi lakše odražavali čistoću u svojim domovima, Arf proizvodi ispunjavaju važne kriterije a to su ušteda vremena, čišćenje bez napora, učinkovite formulacije koje smanjuju troškove čišćenja, zaštita okoliša, mirisne kompozicije koje pružaju užitak pri održavanju čistoće doma. Održavanje higijene može biti izazov no, uz prave partnere, izazovi se lako svladavaju. Kampanja Rukavica je bačena nastavit će se brojnim aktivnostima kojima je cilj osigurati siguran i čist dom.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.