Sudjelujte u istraživanju o medijskom izvještavanju i rodno utemeljenom nasilju

Sudjelujte u istraživanju o medijskom izvještavanju i rodno utemeljenom nasilju

Centar za građanske inicijative Poreč u suradnji s istraživačicom psihologinjom dr. sc. Marinom Štambuk provodi istraživanje o utjecaju seksističkog medijskog izvještavanja na žene koje su pretrpjele rodno utemeljeno nasilje.

Pozivamo punoljetne žene koje su pretrpjele rodno utemeljeno nasilje na sudjelovanje u istraživanju. Ispunjavanje ovog upitnika traje 15-ak minuta. Razumijemo da sudjelovanje u istraživanju zahtijeva i vrijeme i trud pa unaprijed zahvaljujemo svim ženama koje će se odazvati i pomoći nam u istraživanju. Odgovori i iskustva žena koje su pretrpjele rodno utemeljeno nasilje su izuzetno važni za promjene u medijskom izvještavanju koje želimo potaknuti.

Upitnik je dostupan na linku: https://forms.gle/VNoShfXanaerL41t8

Sudjelovanje u istraživanju je u potpunosti anonimno (program ne bilježi Vaše IP adrese) i dobrovoljno - možete odbiti sudjelovati ili se povući iz sudjelovanja u bilo kojem trenutku. Svi podaci prikupljeni ovim istraživanjem su povjerljivi i pri objavljivanju rezultata, podaci će se prikazati samo u grupnom obliku.

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Vaši podaci će biti obrađeni sukladno najvišim standardima zaštite podataka, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Istraživanje se provodi u sklopu projekta Seksizam naš svagdašnji, kojeg podržava Zaklada SOLIDARNA kroz Fond za žene u sklopu Programskih potpora za OCD-e.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.