adidas motivira sportaše uz Messija i Bellinghama i novi slogan You Got This

adidas motivira sportaše uz Messija i Bellinghama i novi slogan You Got This

Omiljeni svjetski sportski i lifestyle brend, adidas, lansirao je novu imidž kampanju u kojoj je okupio najveće svjetske sportske legende. Glavnom porukom kampanje, "You got this!", adidas želi podržati sportaše i pokazati im da mogu odoljeti pritiscima kontinuiranih očekivanja sjajnih osobnih performansi i rezultata te ih inspirirati da vjeruju u svoje sposobnosti i svoj potencijal bilo da su na vrhuncu svoje karijere ili tek počinju graditi svoj put prema uspjehu.

Ova globalna kampanja potaknuta je povratnim informacijama koje je adidas prikupio od svojih  potrošača diljem svijeta, a koji pokazuju da mnogi rekreativni i profesionalni sportaši nisu imuni na negativan pritisak koji zapravo ometa užitak kojeg bi bavljenje sportom trebalo osigurati. Kako bi podržao sportaše u tim izazovima, adidas će tijekom kampanje ispričati priče brojnih uspješnih sportaša, ali plasirati i brojne zanimljive stručne analize i korisne smjernice, a sve s ciljem da se pomogne sportašima na svim razinama da prebrode pritisak koji im se nameće u svijetu sporta - onaj koji zahtijeva da bude najbolji i postiže najbolje rezultate.

Uoči netom održanog jednog od najvećih sportskih događaja - američkog Super Bowla, adidas je lansirao kratki video u kojem se pojavljuju Lionel Messi, Jude Bellingham i brojni drugi sportaši, a koji predstavlja svojevrsni hommage sportašima koji se uspješno nose sa svim pritiscima u sportu. Uz kultnu himnu 'Under Pressure' grupe Queen i Davida Bowieja, ovaj video u središte pozornosti stavlja sportaše koji se svakodnevno nose s bremenom očekivanja, ali i naglašava što je sve moguće kada se ta očekivanja utišaju uzvikom "You got this!". Od Judea Bellinghama koji je zabio gol u svom debitantskom nastupu u UEFA Ligi prvaka za Real Madrid, do Emily Malewski koja je besprijekorno izvela saskok s grede na njemačkom prvenstvu 2022. godine – svaki od sportaša  u videu pokazuje kako se nosi s pritiskom i time potiče i ohrabruje ostale da jednako pristupaju sportu.

„Razumijevanje negativnog utjecaja kojeg očekivanja mogu imati na izvedbu sportaša jest ključna ideja naše kampanje: mi želimo pomoći sportašima diljem svijeta da prevladaju tu prepreku i da u potpunosti uživaju u radosti koju sport pruža. Uoči velike sportske godine, odlučili smo nadahnuti sportaše nove generacije da se uspješno izbore s vlastitim očekivanjima i očekivanjima okoline dajući im jedinstveni uvid u to kako neki od najboljih svjetskih sportaša kontroliraju taj pritisak. Ohrabrujući ih porukom 'You can do it' želimo da se sportaši uz našu podršku vrate onome što vole u sportu“, izjavio je Florian Alt iz adidasa.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.