Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca

Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca

 Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca

 Drage Međimurke, dragi Međimurci,

na vremenskoj crti našega trajanja zaključujemo još jednu etapu satkanu od težnji, želja i pobjeda. I u godini koju ispraćamo, mnoge su barijere bile pred nama, no ni pred jednom nismo ustuknuli ni odustali.

 Svaka je bila izazov s kojim smo se nosili punom snagom, fokusirani na cilj i neumorni na uzbrdicama koje su nas dijelile od njega.

U godini koja odlazi, rezimirali smo rezultate i na vagu stavili dosege. Obilježili smo 30 godina razvoja naše Županije i otvorili škrinju blaga stvorenog tijekom proteklih desetljeća.

Obilježili smo i deset godina članstva Hrvatske u Europskoj uniji, a rezime tih jubileja može se svesti na jednu rečenicu: Međimurska županija najrazvijenija je regija naše zemlje i Županija posvećena svojim ljudima.

Budimo ponosni na tu činjenicu i istovremeno neka nam ona bude gorivo za nove dosege jer mi smo svoju 2024. godinu već zacrtali.

Njome nećemo lutati u očekivanju mogućih prilika, već smo Međimurje pretvorili u magnet za dobre prilike.

Svjedočili smo da nam je razvojni uzlet priskrbio snažne saveznike, svjedočili smo da je naše Međimurje postalo respektabilna učionica u koji ljudi iz čitave regije dolaze po dragocjena iskustva o razvoju turizma, gospodarstva, kulture, zdravstva. Međimurje postaje nova snaga Europe!

Neka vas, drage Međimurke i Međimurci, i u novoj godini prate zdravlje, radost i mir, neka vas ne napusti snaga kojom zajedno gradimo naš put ponosa.

Sretna vam 2024. godina!

              

ŽUPAN

Matija Posavec, mag. ing.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.