Novogodišnja čestitka gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini

Novogodišnja čestitka gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini

 Novogodišnja čestitka gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini

  „Poštovane Čakovčanke i Čakovčanci, dragi sugrađani i sugrađanke, Međimurke i Međimurci!

Dok ispraćamo godinu i stojimo na pragu novih početaka, želim vam obilje dobre volje, pozitive i trenutaka s vašim najmilijima. Dolazak nove godine ne promatrajmo samo kao promjenu u kalendaru, već kao simbol nade, otpornosti i nepokolebljivog duha koji definira našu nevjerojatnu i jedinstvenu zajednicu. Suočeni s izazovima koje ostavljamo iza nas, ono što si moramo priznati je kako smo uvijek iznova pokazali svoju sposobnost, da se okupimo, podupremo jedni druge i postajemo jači. Iako je možda i proteklih 12 mjeseci često testiralo našu odlučnost, otkrili su dubinu naše zajedničke snage, i s ponosom mogu reći da smo izašli ne samo neozlijeđeni, već i otporniji nego ikad.

Naša zajednica nije samo skup pojedinaca; to je sila, elektrana kolektivne snage. Neka lekcije iz prošlosti budu gorivo koje nas tjera prema budućnosti uspjeha bez presedana. Nećemo ostaviti kamen neprevrnut u našoj potrazi za izvrsnošću i prosperitetom. Radit ćemo zajedno na stvaranju mogućnosti za rast, slaviti našu različitost i osigurati svijetlu budućnost za generacije koje dolaze.

U nadolazećoj godini očekujem hrabre inicijative, još brži napredak i Čakovec koji stoji uzdignute glave u svim nedaćama. Ne ulazimo samo u novu godinu, ulazimo u novu eru postignuća i razvoja.  Uz poziv da to odradimo zajedno, drage sugrađanke i sugrađani, želim Vam sretnu i uspješnu 2024. godinu!                                                                                            

   Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini“

                                                                                                           

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.