Veliko čakovečko srce - Za više od 40 djece slabijeg imovinskog stanja ove će se godine ostvariti božićne želje

Veliko čakovečko srce - Za više od 40 djece slabijeg imovinskog stanja ove će se godine ostvariti božićne želje

Grad Čakovec i Turistička zajednica grada Čakovca svake godine božićno – humanitarnom akcijom “Ukras ponesi, radost donesi” vode računa o tome da se našim malim sugrađanima u potrebi ostvare božićne želje.

Dosadašnja uspješna akcija nastavljena je i ove godine kada je velik broj sugrađana, djece, korisnika Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec te drugih stigao na Franjevački trg u Čakovec i s jelke kod Crkve sv. Nikole biskupa uzeo po jedan ukras koji je ujedno i označio jednu dječju želju. “Rukavice, knjiga, pernica, lutka, društvena igra, šal, autić…”, samo su neke od skromnih želja koje će im mnogi ljudi velikog srca ove godine i ostvariti.
 
Naši će sugrađani do blagdana Božića razveseljavati više od 40 djece poklonima, kako su neki uzeli jedan od 40-ak ukrasa sa željom, dok su drugi i samoinicijativno u ured Turističke zajednice grada Čakovca dostavili darove koji će također ići na adresu čakovečke djece slabijeg imovinskog stanja.
 
U božićnu akciju uključile su se i osnovne škole kojima je Grad Čakovec osnivač (I., II., III. osnovna škola, Centar za odgoj i obrazovanje, OŠ Ivanovec i OŠ Kuršanec), a čiji učenici su uz svoje vrijedne učitelje koji su važna karika akcije, izradili božićne ukrase. Također, u akciju su uključena i sama djeca slabijeg imovinskog statusa iz evidencije kojom raspolaže Grad Čakovec.
 
Sve želje/pokloni dostavljaju se u ured Turističke zajednice grada Čakovca do 19. prosinca 2023., a iste će svoj djeci osobno dostaviti Djed Mraz sa svojim pomoćnicima. 
 
Od srca hvala svima koji su i ove godine u Čakovcu odlučili razveseliti naše najmlađe sugrađane i darivati ih povodom blagdana Božića!
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.