Ekskluzivni doček Nove 2024. u zagrebačkom HNK

Ekskluzivni doček Nove 2024. u zagrebačkom HNK

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu predstavlja svečani doček nove 2024. godine za 110 gostiju. Silvestarska noć u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu započet će najboljom mogućom uvertirom, operetom Šišmiš Johanna Straussa ml. pod ravnanjem Srbe Dinića, u režiji Krešimira Dolenčića.

Večer će se nastaviti u foajeu Kazališta, uz birane delicije, atraktivnu gourmet ponudu i glazbeni program. Iza ponoći, gosti će biti pozvani na fotografiranje i ples na pozornici HNK u Zagrebu, kojim će proslaviti ulazak u novu 2024. godinu.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pozornica je za najbolji početak nove 2024. godine.

Paket dočeka nove godine u HNK-u u Zagrebu uključuje: ulaznica za ložu, 1. kat // Operetski spektakl: ŠIŠMIŠ // 18:00 – 20:30 - gala doček Nove godine: // 20:30 – 01:30

Večera: Birane blagdanske delicije bit će poslužene u nekoliko sljedova uz bogatu selekciju hrvatskih vina i all inclusive listu pića tijekom cijelog događanja.

Glazbeni program: Tihomir Hojsak i Filip Novosel izvest će glazbene brojeve kojima su već osvojili publiku diljem svijeta, a koji promiču hrvatsku glazbu, tradiciju i kulturu. Gosti će moći i zaplesati, uz glazbeni odabir DJ Steve Fingersa i Marka Gudelja na saksofonu.

Fotografiranje i ples na pozornici: Poseban trenutak večeri bit će fotografiranje na velikoj pozornici zagrebačkoga HNK poslije ponoći, na kojoj će gosti moći obilježiti ulazak u novu 2024. godinu.

Paket od 309,00 EUR po osobi uključuje ulaznicu za izvedbu operete Šišmiš, svečanu večeru i prigodan program. Ulaznice su u prodaji na www.hnk.hr i blagajni HNK-a.

Svi korisnici Mastercard® kartica ostvaruju 10 % popusta na kupnju paketa za gala doček nove godine u HNK u Zagrebu.

Novogodišnji meni gala večere u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu

Uzvanici će na početku nazdraviti selekcijom destilata renomirane destilerije AURA, nakon čega će večera započeti posluživanjem hladnoga predjela, uz pratnju Sauvignona vinske kuće Korak:
tanko rezani teleći tapfel spitz, bijela slanina crne turopoljske svinje, uz pire od pečenog ljubičastog luka u ljusci, pesto sa srijemušom, crumble od kruha.

Uslijedit će toplo predjelo, uz suho bijelo vino Pošip vinarije Stina s Brača:
marinirano meso repova škampi umotano u pršut, kremasta riža s drobljenim ovčjim sirom.

Gurmanski vrhunac večeri bit će glavno jelo, posluženo uz Barunov Marquis, vino od pinota crnog macerirano 45 dana: konfitirana pečena guska, glazirana medom i cimetom, valjušci s kestenom, ragu od svježeg celera i zelene jabuke, tamni umak s crnom čokoladom.

Večera u sljedovima bit će zaključena slatkim užitkom – dekadentnom tortom s hrskavcem i kremom od kave i lješnjaka.

Nakon ponoći, uzvanicima će biti ponuđen izbor najkvalitetnijih sireva s dodatcima.

Gosti će moći uživati u all-inclusive ponudi koja uključuje vrhunski pjenušac, vina hrvatskih vinara, kao i alkoholnih pića, vode i sokova.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.