Ove zime nose se nokti s daškom glamura i elegancije, bez pretjeranog glittera

Ove zime nose se nokti s daškom glamura i elegancije, bez pretjeranog glittera

Kraj je godine i počela je sezona partyja, domjenaka i predblagdanskih druženja, a vi želite zasjati punim sjajem! Uz pomno odabrane odjevne kombinacije, hrabre boje i malo šljokica u kosi, dajte si oduška i kod ukrašavanja noktiju jer oni uvijek daju poseban završni touch svakom outfitu.

Ipak, ne treba zaboraviti kako je prvi korak do prekrasnih, glamuroznih noktiju ujedno i najvažniji, a to je pravilna njega. Ona je danas postala imperativ kada je u pitanju briga za cjelokupno zdravlje.

Blagdanski glamur nadahnut prirodom

Beauty influenceri i entuzijasti sve više naglašavaju važnost njege i zaštite u svakodnevnoj rutini. Zima i hladna razdoblja pogotovo ne ostavljaju previše izbora jer tada je potrebna dodatna njega kose, lica i noktiju.

Jedan od prvih pokazatelja pravilne njege svakako su uredni i zdravi nokti te koža ruku za čiju je brigu tijekom zime dovoljan samo jedan proizvod. Nagrađivano CND Solar Oil ulje bazirano je na ulju jojobe i vitamina E, sastojcima koji omogućuju unos hranjive tvari dublje u kožicu, stvarajući jače, zdravije nokte i hidratizirano područje zanoktica. Nova formula obogaćena je notama svježe maline, trešnje, jagode, grožđa, jasmina, ljubičice i jorgovana. Brzo se upija i održava prirodne nokte, lak za nokte i dodatke za nokte čvrstima i fleksibilnima.

Zdrave, lijepe i njegovane nokte jedva čekate ukrasiti čarobnim zimskim bojama, a nova CND Shellac i Vinylux kolekcija inspirirana je blagdanskim glamurom i očaravajućom snagom prirode. Magical Botany je sve što trebate ove sezone da bi vaši nokti plijenili pažnju odvažnim, luksuznim bojama.

Šarmantne nijanse koje osvajaju

Vrijeme u kojem blagdani već kucaju na vrata, predstavlja priliku da razmislimo o godini iza nas i s veseljem čekamo sljedeću koja sa sobom donosi nove pustolovine. Okruženi tehnologijom i uronjeni u virtualni svijet, okrećemo se prirodi kao nikada prije, a nova holiday kolekcija savršeno se uklapa u nadolazeće blagdane kad želite biti spremni i dotjerani u svakom trenu.

Šest novih šarmantnih boja inspirirano je pahuljastim lišćem, bujnim zimzelenim biljkama i dragim kamenjem koje se prelijeva u duginim bojama. Utemeljene su na prirodi, ali s daškom slavljeničkog raspoloženja za ovo posebno doba godine.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.