Od mini gableca do neodoljivih muffina – sve to i još više od petka čeka klince i klinceze na ZGodionici u danima prepunih aktivnosti

Od mini gableca do neodoljivih muffina – sve to i još više od petka čeka klince i klinceze na ZGodionici u danima prepunih aktivnosti

U petak 25. kolovoza na zagrebačkom jezeru Bundeku počinje najbolji dječji festival ZGodionica. Na ovom festivalu će tijekom više od dva tjedna klinci moći u potpunosti besplatno sudjelovati u nizu kreativnih, zabavnih i edukativnih radionica, sportskih aktivnosti, igara i animacija, a neće nedostajati niti ugostiteljske ponude sa snackovima i pićima po svačijem guštu.

U četiri ugostiteljske kućice i jednom slatkom kamiončiću pripremat će se sve što mali i veliki vole. Bit će tu tako pizza bruschetta, tartova, pilećih medaljona, hot dogova, svima dragih krumpirića, medaljona sa sirom ili mesom, tost-sendviča, toplih panini sendviča, mozzarella sticksa vafla, muffina, fritula, šećerne vune, domaćih limunada, svježe cijeđenih sokova, svježih frapeova, voćnih ledenih čajeva i kava, dječjih koktela… I više nego dovoljno da mališane napuni energijom za boravak na zraku, a onim velikima da riješi problem ručka ili brzinskog snacka.

Sportska livada za najaktivnije, znanstvene, STEM, likovne, eko i dramske radionice, kazališne predstave, promocije knjiga, ples na svili, hip hop,  samo su dio programa koji slijedi u narednim danima. Naravno, to ne bi bilo to bez diva koji hrče, dječjeg diska,  najljepših priča za laku noć o kojima se brinu tete pričalice iz udruge Smiješak za sve te – naravno  - dvije linije ziplinea, jedinog u gradu.

Cijeli program i informacije o festivalu moći će se pronaći na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice. Radno vrijeme festivala bit će radnim danom od 16 do 23 sata te od 10 do 23 sata subotom i nedjeljom, a trajat će do nedjelje 10. rujna. Ulaz na festival, kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima se, kao i uvijek, ne naplaćuju.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.