Ljeto u Zagrebu uz sjajne koncerte u Rougemarin Parku

Ljeto u Zagrebu uz sjajne koncerte u Rougemarin Parku

Lijepa druženja, prekrasni trenuci, pregršt street food delicija i sjajni koncerti, idealni su razlozi za bijeg u zelenu oazu Rougemarin Parka (Ulica Frana Folnegovića 10). Ovoga ljeta pripremljen je poseban program koji garantira odličan provod svim posjetiteljima!

Svakoga četvrtka gosti su se zabavljali uz koncerte poznatih domaćih glazbenika koji su upotpunili mnogobrojna druženja u prekrasnom Parku. Ovoga četvrtka, 22. lipnja, dobra atmosfera i uživanje će se nastaviti u istom tonu jer će na pozornicu Rougemarin Parka doći  Gina Damjanović & The GeeGee's. Mlada glazbenica koja je nedavno objavila svoj prvi album, zasigurno će rasplesati publiku s funky hitovima i osigurati dobru atmosferu. Nakon Gine, 6. srpnja, gosti će imati priliku uživati u sjajnoj izvedbi Borisa Štoka.

Ljeto u Zagrebu uopće ne zvuči loše jer Rougemarin Park svakoga dana u tjednu nudi raznolik program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U prekrasnom uređenju i zelenilu, topli zagrebački dani i magične ljetne noći savršene su za druženje s dragim osobama. Osim posebnog glazbenog programa, posjetitelji svakoga dana uživaju i u ukusnoj street food ponudi za koju su zaslužni poznati hrvatski chef Marin Medak i njegov tim.

Nakon početka tjedna, ponedjeljka i utorka kada je Rougemarin Park savršeno mjesto za opuštena večernja druženja, srijedom se održava kviz znanja. Idealan oblik zabave za sve one željne natjecanja, originalnih pitanja i malo mozganja. Četvrtak je rezerviran za koncerte, a petkom su gostujući DJ-i zaslužni za zagrijavanje publike koja osvježenje pronalazi u omiljenim hladnim koktelima. Najdraži dan za sve plesače je definitivno subota kada imaju priliku pokazati sve svoje vještine plesanja salse! Rougemarin Park postao je i najzabavnije odredište mnogim obiteljima zbog raznolikog nedjeljnog programa za djecu i mlade.

Zabava za sve generacije u Rougemarinu traje sve do 30. rujna, a detaljan program događanja i radno vrijeme dostupni su na službenoj stranici Rougemarin Parka.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.