Floraart 2023.: Natjecanje Kup florista

Floraart 2023.: Natjecanje Kup florista

Obrtnička komora Zagreb i Udruženje obrtnika grada Zagreba u suradnji sa Zrinjevcem sudjeluje u organizaciji Kupa florista Hrvatske koji će se održati u vrijeme održavanja Međunarodne vrtne izložbe Floraarta.

Ovogodišnji FLORAART održat će se na Bundeku, od 18.5.2023. sa službenim otvorenjem u 11 sati. Međunarodna vrtna izložba Floraart je otvorena do 21.5.2023. godine.

Od 2015. godine floristi Udruženja obrtnika grada Zagreba prisustvuju sa svojim cvjetnim skupnim instalacijama i kroz pojedinačne prezentacije i edukacije.

Organizatori pozivaju na otvorenje natjecanja Kupa florista Hrvatske 18. svibnja (četvrtak) 2023. godine u 10:00 sati Jezero Bundek, šator nasuprot pontona na kojem će natjecanje otvoriti predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivicu Zanetti.

Floristi Udruženja obrtnika grada Zagreba predstavit će se s cvjetnom instalacijom pod nazivom PIKNIK. Pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Zagreb predstavit će se Agronomska škola Zagreb- smjer cvjećar  i  Gospodarska škola Čakovec- smjer cvjećar s cvjetnim instalacijama na temu  - U SUŽIVOTU S PRIRODOM.

Ove godine novost je da će građani moći glasati za najbolje osmišljenu cvjetnu instalaciju te svoj glas ubaciti u glasačku kutiju.

Izvlačenje će biti u nedjelju te će sretni dobitnik osvojiti poklon paket. Proglašenje pobjednika Kupa florista je 18.5.2023. godine u 20 sati.


 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.