Na konceptu „Vodom do zdravlja” predstavljeni sustavi kupaonice GROHE SPA i GROHE Everstream tuš

Na konceptu „Vodom do zdravlja” predstavljeni sustavi kupaonice GROHE SPA i GROHE Everstream tuš

Vođen temeljnim uvjerenjem da je voda izvor vitalne energije, GROHE, vodeći svjetski brend za cjelovita kupaonska rješenja i kuhinjsku opremu, osvježio je svoju GROHE SPA ponudu na posljednjem danu GROHE X SUMMIT-a. Riječ SPA potječe od prvih slova Salus Per Aquam, što na latinskom znači Vodom do zdravlja, konceptu na kojem se temelji GROHE SPA. Pretvaranje kupaonice u kućni spa centar ne odnosi se samo na korištenje pojedinačnih proizvoda, već na stvaranje holističkih iskustava koja obuhvaćaju pozitivne učinke vode na tijelo i um. GROHE donosi ekskluzivne proizvode za stvaranje jedinstvenih luksuznih prostorija koje korisniku omogućuju da uroni u umirujuće vodene rituale.

Bogata GROHE SPA ponuda kreće se od složenih kolekcija slavina, prilagodljivih stropnih tuševa i složene keramike do komplementarnih dodataka. SPA sustav redefinira ono što je moguće u smislu dizajna, tehnologije i preciznosti. Kupci koji žele unijeti novu vrstu luksuza po narudžbi u svoj kućni spa osjetit će GROHE-ovu strast za vodom u svakom detalju.

Projekti ekskluzivnog koncepta prilagođeni zahtjevima klijentima

Uz GROHE SPA, arhitekti, dizajneri i projektanti sada imaju slobodu odabira iz pažljivo odabranog portfelja kupaonica koji nudi mogućnosti prilagodbe kako bi odgovarale osobnim potrebama kupaca i njihovoj individualnosti. Privatne kolekcije GROHE Atrio i Allure Brilliant omogućuju izbor različitih boja, opcija materijala, završne obrade i ručki koje pomažu u dizajniranju jedinstvenih kupaonskih komada. Kako bi omogućio krajnjim potrošačima uživanje u autentičnom mramornom stilu s visokokvalitetnom završnom obradom, GROHE je ostvario partnerstvo s Caesarstoneom, globalnim pionirom vrhunskih rješenja za radne površine, u izradi ručki za slavine u bezvremenskom i izdržljivom kvarcnom dizajnu brenda. Caesarstone ima dugogodišnju reputaciju za projektiranje i proizvodnju visokokvalitetnih radnih površina koje se koriste u nekim od najekskluzivnijih stambenih i poslovnih zgrada diljem svijeta. Caesarstone radne površine također se mogu kombinirati s GROHE SPA Private Collections.

Učinkovitost vode postaje atraktivna

Također, GROHE je lansirao i svoj tuš Everstream koji donosi mogućnost ponovne upotrebe vode, odnosno njenog recikliranja, proširujući asortiman kupaonskih i kuhinjskih proizvoda koji promoviraju odgovorno korištenje vode i čine održiv izbor lakšim. Sustav tuša Everstream smanjuje potrošnju vode do 75%, a potrošnju energije do 66% tijekom 10-minutnog tuširanja – štedeći četveročlanoj obitelji preko 1300 eura godišnje. Sustav tuširanja koristi samo četvrtinu vode i trećinu energije koja je obično potrebna tradicionalnim tuševima, što znači uštedu troškova do 65% godišnje za četveročlano kućanstvo i do 70% manje emisije CO2, ovisno o individualnim navikama tuširanja.

 

Tuš će kupcima biti dostupan od proljeća 2024. godine. Sustav tuša trenutno se testira, a početak programa obuke za instalatere očekuje se u drugoj polovici 2023. Osim toga, GROHE također namjerava sve svoje podžbukne tuševe spremiti za recikliranje vode do 2030. GROHE Everstream pokazuje kako dom može aktivno i pozitivno oblikovati naš osobni utjecaj na planet i njegove resurse. Dijeli proces tuširanja u tri dijela, omogućujući korisnicima da uživaju u iskustvu, sigurni u spoznaju da minimaliziraju otpad.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.