HEP Opskrba svojim kupcima poklonila nezaboravni virtualni događaj

Mario Puntarić

HEP Opskrba ove je godine svoj 9. Susret kupaca, iz stvarnog, preselila u virtualni svijet. Ovaj tradicionalni događaj dovela je u domove i urede svojih kupaca i tako im uz najnovije vijesti iz svijeta energetike donijela puno dobre energije i zabave. Pandemija koronavirusa snažno je utjecala na tržište i cijene pa su kupci dobili uvid u kretanje na tržištu električne energije kao i predviđanja za godinu koja je pred nama. Poseban naglasak stavljen je na aktivnosti koje su HEP Opskrba i HEP grupa u cjelini, napravile u ovoj iznimno teškoj godini za sve.

Direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić izjavio je : „U ovoj godini svi smo imali toliko izazova u poslovanju da nitko od nas nije ostao neokrznut. Pokušali smo iznaći rješenja kako bismo zajednički prevladali poteškoće u kojima smo se svi skupa našli. Vodili smo računa da i dalje budemo siguran i pouzdan partner svojim kupcima. HEP Opskrba je u ovim teškim vremenima bila posebno osjetljiva na potrebite skupine društva. Želimo svim našim kupcima da nastave uspješno poslovati i siguran sam da ćemo zajedno prebroditi ovu situaciju.“

HEP Opskrba od prvoga dana brine o sigurnosti i svojih djelatnika i kupaca, a djelatnici HEP Opskrbe iskazali su se i na humanitarnom polju kroz brojne akcije i donacije.

Za kraj ove specifične godine, HEP Opskrba odlučila je pomoći onima kojima ta pomoć najviše treba. Kako bi omogućila i svojim kupcima i partnerima da sudjeluju u toj plemenitoj ideji, odlukom Uprave HEP-a, uobičajeni iznos za darove, ove godine doniran je u pet ustanova, koji skrbe o osobama s intelektualnim, fizičkim i senzornim teškoćama. Pomoć su dobili Centar za rehabilitaciju Josipovac u okolici Dubrovnika, Centar za rehabilitaciju Rijeka - podružnica Pulac, Centar za rehabilitaciju Ozalj, Centar za rehabilitaciju Mala Terezija u Vinkovcima i Centar za rehabilitaciju Silver u Zagrebu.

Ovaj 9. po redu Susret kupaca HEP Opskrbe okupio je kupce HEP Opskrbe iz cijele Hrvatske i regije. Virtualni događaj je pratilo više od 800 kupaca među kojima su Podravka, Valamar Rivijera, A1 Hrvatska, JGL, Odašiljači i veze, Kraš, Alles, INA i mnogi drugi.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.