Varaždin - Radovi u Grabanicama privedeni kraju, uređen i prolaz u Trakošćanskoj

Varaždin - Radovi u Grabanicama privedeni kraju, uređen i prolaz u Trakošćanskoj

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u utorak su obišli Zadarsku ulicu u Grabanicama u kojoj su završeni radovi na rekonstrukciji te ulice.

Izvršeno je ispravljanje krivine na samom prilazu Grabanicama, dodana još jedna prometna traka te je u nastavku Zadarske ulice uređeno novo parkiralište s 28 novih parkirnih mjesta.

Zadarska ulica prije uređenja

Gradonačelnik Neven Bosilj naglasio je kako Grabanice konačno, nakon što su godinama bile zapuštene, dobivaju obrise uređenog i urednog gradskog kvarta koji je privlačan mladima i mladim obiteljima.

– Vjerujem da su naši građani u Grabanicama zadovoljni jer činimo sve da se ovaj kvart primjereno i planski širi, da ima svu potrebnu infrastrukturu i da se stanovnici osjećaju ugodno, a to nam je najvažnije – rekao je gradonačelnik. Dodao je da veliku zaslugu imaju gradski vijećnici, Josip Garić i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki koji žive u tom kvartu te su inicirali rješavanje ovog problema.

Gradonačelnik je obišao i novouređeni nogostup u prolazu između Trakošćanske ulice i Ulice Stanka Vraza za koji građani godinama traže da se uredi.

– Ovaj prolaz već desetljećima koriste brojni sugrađani i sada je konačno nogostup primjereno uređen i asfaltiran, a uskoro će se nadovezati na novouređenu, jednu od najprometnijih ulica u gradu, Ulicu Stanka Vraza – kazao je gradonačelnik Bosilj.  

       

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.