Grad Čakovec obnovio parkiralište i pješačku stazu uz županijsku bolnicu i donirao za Odjel za pedijatriju

Grad Čakovec obnovio parkiralište i pješačku stazu uz županijsku bolnicu i donirao za Odjel za pedijatriju

Nakon što je u ljeto 2022. godine Grad Čakovec postavio nova rasvjetna tijela kojima su osvijetljeni glavna prometnica do Županijske bolnice Čakovec i tamošnje parkiralište, ovog ljeta sanirao se upravo prostor parkirališta i pješačka staza koja vodi do istog.

Tako je kroz investiciju vrijednu 10 tisuća eura zamijenjen dotrajali asfalt na stazi uz bolnicu, frezanjem starog asfalta i ugradnjom novog sloja, a pritom su i zamijenjeni dotrajali rubnjaci na stazi. Na samom parkiralištu odrađeni su radovi u vidu sanacija otoka koji su dosad smetali korisnicima parkirališta i onemogućavali kvalitetno parkiranje, u smislu iskopa, navoza šljunka i ugradnje asfalta. Svjesni kako velika većina Međimuraca gravitira čakovečkoj bolnici, Grad Čakovec odlučio je dati dodanu vrijednost prostoru oko bolnice, uz glavni cilj sigurnost pješaka i vozača.

Lijepa priča iz ŽB Čakovec koje je ponosni dio i Grad Čakovec

Odjel za pedijatriju bogatiji je za 60 kompleta posteljine sa dječjim motivima čime je uz uljepšavanje boravka, olakšan svakodnevni rad osoblju Odjela za pedijatriju. Sve to zahvaljujući gospođi Blaženki Kontrec koja je izradom i donacijom posteljine uvelike uljepšala boravak djeci i roditeljima na Odjelu te nastavila šestogodišnju tradiciju suradnje s ŽB Čakovec. Grad Čakovec ponosan je što je svojom donacijom mogao biti dio ove lijepe priče.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.