U povodu početka akcije "Tjedan odmora" ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac posjetila Aquatiku
Od sutra kreće Tjedan odmora vrijedan! Gotovo 400 turističkih usluga i doživljaja dostupnih po 50 posto nižim cijenama Turističke usluge i doživljaji u sklopu zajedničkog projekta…
Plješivički vinar Franjo Kolarić u Vintesi predstavio brend Coletti Sunčana jesenska subota 11.10. 2020. izmamila je na terasu zagrebačke vinoteke Vintesa (Vlaška 63) brojne vinoljupce. Razlog? Sve popularnije događanje…
Otvorena prva butelja Portugisca Plešivica Ispred vinske kuće Witrina u Zagrebu (Vlaška 7 ),uz zvuke violine u subotu 10.10.2020.,otvorena je prva boce mladog vina -…
„Startaj Hrvatska“ predstavio još jednu poduzetničku priču – Diana Prpić iz Karlovca proizvodi slatki namaz Batela U drugoj epizodi velikog projekta „Startaj Hrvatska“ kojeg su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV gledatelji su imali prilike pratili…
HTZ pokrenuo kampanju „Discover The Colours Of Croatia“ - Cilj je zadržati vidljivost Hrvatske na ključnim europskim tržištima Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu promotivnu kampanju „Discover The Colours of Croatia“ na 7 europskih tržišta, odnosno na tržištima…
Stižu eko vina iz istarskog imanja Kabola Na istarskom imanju Kabola u Kanedolu pored Momjana završena je još jedna berba. Berači su u vinograde ušli 7. rujna…
CVC Fund VII kupio tri turske marine za D-Marin Tvrtka CVC Capital Partners danas je objavila kako je fond CVC Fund VII kupio tri marine Dogus grupe koje su…
„Restoran Croatica“: Vodić kroz 100 vodećih hrvatskih restorana Tiskano i internetsko izdanje na hrvatskom i engleskom jeziku knjige "Restoran Croatica - 100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti…
Vina iz Varaždinske županije osvojila 33 medalje i priznanja na Decanteru, župan obećao daljnju podršku vinarima U atriju Županijske palače danas su predstavljena nagrađena vina jedanaest vinara s područja Varaždinske županije koja su osvojila 33 priznanja…
Predstavljen projekt „Tjedan odmora vrijedan“ Predstavljen projekt „Tjedan odmora vrijedan“ - U projekt do sada prijavljeno više od 265 ponuda po 50 posto povoljnijim cijenama.…
Split Gourmet Expo 2020: U prosincu natjecanja stotina kuhara, pizzaiola, konobara, barista, koktel majstora i timova restorana…prijave u tijeku U protekla tri izdanja Split Gourmet Expo bila je gastro izložba splitskih restorana u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih…
Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam „Budućnost hrvatskog turizma su svi proizvodi koji su se pokazali uspješnima i za vrijeme ove pandemije, koji su skloni brzim…