Balada „Ako projdemo“ tvrdi Marko Škugor najljepša je koju je otpjevao

Pjesmu „Ako projdemo“ potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, dok aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović. Ovom pjesmom Marko najavljuje i novi album koji bi se uskoro

- Pjesma „Ako projdemo“ je zasigurno jedna od najsnažnijih i najljepših pjesama koje sam dosad otpjevao! Legendarni autorski dvojac Neno Ninčević i Miro Buljan su opet napravili pjesmu za sva vremena! Sve to je u jedan modernu glazbenu priču uklopio Igor Ivanović, a za spot je glavni i odgovorni bio Željko Petreš. Velika hvala, po meni, našoj najljepšoj missici do sada - Ivani Ergić na sudjelovanju u ovom projektu i na fenomenalnoj odrađenoj ulozi, rekao je Marko Škugor.

Marko i Ivana su snimanje proveli u odličnoj atmosferi u Šibeniku i prekrasnom Golden Rays Luxury Resortu u Primoštenu.

Novi album uskoro u prodaji

Ova pjesma će se naći i na novom Markovom albumu „Samo s tobom sam upoznao ljubav“ koji bi uskoro trebao biti u prodaji. Album će zasigurno odjeknuti, baš kao i njegov album prvijenac „Dalmatinska vilo“ s kojim se dugo zadržao na top listi najprodavanijih.

Marko svoju karijeru gradi čvrstim koracima, a vrhunac njegovog dosadašnjeg rada je bio koncert u ožujku u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 12 dana unaprijed, a publika ga je nagradila s nekoliko stajaćih ovacija.

Prije brojnih ljetnih nastupa Marko se nedavno uputio na romantično putovanje u Veneciju i San Franciso sa suprugom Ivanom, kako bi napunio baterije.

Spot „ako projdemo“ pogledajte na:https://youtu.be/yUz8Cc9hhsE

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.