Tedi je dobio savršen poklon za rođendan

Album "Ime mi je nevažno" osvojio je publiku i kritiku, a sada i Porin Dodjela jubilarnog 30. Porina ove je godine pala na 28. travnja, rođendan Tedija Spalata. No, Tedi tog dana nije proslavio samo rođendan već je kući ponio i sjajnu statuu ove prestižne glazbene nagrade. Njegov najnoviji album "Ime mi je nevažno" proglašen je najboljim albumom zabavne glazbe.
 Uvijek skroman i zahvalan

"Bio bih najsretniji kada bi se ova statua mogla podijeliti na više djelića", poručio je skromno Tedi i dodao: "Mnogo je njih utkalo svoje vrijeme, trud i talent u nastanak mog novog albuma i svatko zaslužuje dio nagrade. od diskografske kuće Scardona i njezine mlade ekipe, svih suradnika na albumu, tekstopisaca, autora, aranžera, dragih Brune i Karla pa do samih medija, urednika te cijele struke koji su poticali i prepoznali ovaj album. Hvala svima od srca."

Album "Ime mi je nevažno" producentski potpisuju: Tedi Spalato, Leo Škaro, Ivan Popeskić, Nikša Bratoš, Mario Božić, Branimir Mihaljević, Aljoša Šerić, Ante Gelo, Joško Klarić, Hrvoje Domazet, Miro Alduk i Jan Ivelić. Označio je pravi iskorak, zadržavajući najbolje od Tedijevog prepoznatljivog stila.

Uz kategoriju u kojoj je pobjedio, Tedijev album zaradio je i nominaciju u kategoriji Albuma godine, što već dugo vremena nije bila viđena kombinacija na Porinu.
Iako nije nagrađen i u toj kategoriji, ovaj je album svima pokazao kako Tedi zaslužuje sve epitete koji se uz njega vežu. Najbolja je to najava rada na njegovom novom studijskom albumu koji će snimati analogno u suradnji s Antom Gelom.

Foto: Matej Grgić

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.