Paolo Kaštelan predivnim glasom pjeva o vječnoj ljubavi u "S tobon bi sriću upoznao ja"

Paolo Kaštelan predivnim glasom pjeva o vječnoj ljubavi u "S tobon bi sriću upoznao ja"

Paolo Kaštelan, mladi pjevač i student prava kojeg je publika zapamtila kao jednog od natjecatelja u popularnom tv showu The Voicedonosi nam novu ljubavnu baladu "S tobon bi sriću upoznao ja". Iako nije pobjedio, njegov nastup i vokal nisu mogli proći nezapaženo, a kako i ne bi kad Paolo brusi svoj vokal i u klapi. Talent ovog mladića s Cresa zapazio je i Jacques Hoduek koji mu je napisao ovu pjesmu koja odiše dalmatinskim duhom.
 
"S tobon bi sriću upoznao ja" prekrasna je ljubavna pjesma koja osvaja već na prvo slušanje. Riječ je o sporijoj pjesmi u kojoj su naglašene emocije i tonovi karakteristični za dalmatinski đir. Tekst pjesme, djelo Jacquesa Houdeka, majstorski je isprepleten nježnim sjećanjima i osjećajima koji su ostali nepromijenjeni kroz godine, a melodija je skladno povezana s tekstom. Aranžman Josipa Šukera dodatno ističe ljepotu pjesme.

"Neizmjerno mi je drago što je ova pjesma nakon dugo vremena vani i što je ljudi napokon mogu čuti. Velike zasluge za tu pjesmu ima autor teksta i glazbe, ujedno i moj mentor, Jacques Houdek, koji mi je puno pomogao. Naravno, zahvaljujem mu se na tome. Siguran sam da će  pjesma naći put do publike i da je ovo samo početak i da nas čeka još puno prekrasne glazbe"rekao je Paolo.

Videospot za pjesmu "S tobon bi sriću upoznao ja" sniman je u prekrasnom Splitu. Kroz kadrove splitske rive, povijesnih zidina i uskih kamenitih ulica, mora, spot donosi vizualnu priču koja prati emotivni naboj pjesme.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.