Natječaj za glazbeni festival FIJOLINA-FEST 2024

Natječaj za glazbeni festival FIJOLINA-FEST 2024

 Natječaj za glazbeni festival FIJOLINA-FEST 2024. 

FIJOLINA je glazbeno humanitarna udruga za pomoć djeci bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi i bolesnoj i siromašnoj djeci i mladima. Prilika za mlade glazbenike, književnike, likovne umjetnike, fotografe, video ili glazbene producente da radeći ono što vole, pomognu djeci i mladima bez roditeljske skrbi.
Nakon uspješno održanog koncerta u čast Gustija Draksara, Humanitarna udruga Fijolina s ponosom najavljuje prvi humanitarno glazbeni festival "Fijolina-Fest 2024", koji će se održati 26. rujna u Centru za kulturu Čakovec uz suorganizaciju HDS ZAMP-a.
 Riječ je o prvom festivalu ovakve vrste u Hrvatskoj, a kroz svoj humanitarni karakter on ima za cilj promoviranje kvalitetne zabavne glazbe i poticanje na altruizam i dobra djela.
 Pozivamo sve autore, izvođače i ljubitelje glazbe da se prijave na naš natječaj do 16. kolovoza i postanu dio ove plemenite priče.
Detalje o natječaju možete vidjeti na službenim stranicama Fijoline.
Podijelite ovu objavu kako bi što više ljudi čulo za naš festival, a sve prijave šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Kontakt za tehničku organizaciju:
Nenad Peršak Tel: 097 704 4356
Srećko Krištofić Tel: 099 800 0645

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.