Počeo je Split Park festival, hit destinacija za najbolju ljetnu zabavu!

Počeo je Split Park festival, hit destinacija za najbolju ljetnu zabavu!

Split Park festival ponovno je otvorio svoja vrata i postao nezaobilazna ljetna destinacija za sve ljubitelje dobre zabave. Ovaj jedinstveni gastro-glazbeni festival, smješten u samom srcu Splita podno Marjana, označio je službeni početak ljeta, a mnogi posjetitelji s nestrpljenjem su dočekali nezaboravan provod uz bogatu ponudu hrane i pića te sjajne koncerte!

Otvorenje Festivala obilježila je Miach, jedna od najvećih zvijezda nove generacije, koja je svojim hitovima rasplesala brojnu publiku. Među posjetiteljima našla su se i poznata lica kao što su Albina Grčić, Anamarija Asanović, Đana Smajo, Toma Marić, Sonja Dvornik, Žanamari Lalić, Gianna Apostolski, Hrvoje Krolo, Ivan Jarnec i mnogi drugi. Svi oni uživali su u jedinstvenoj atmosferi na predivnoj lokaciji Kolur – Zvončac, koja će sve do 18. kolovoza biti epicentar ljetne zabave!

Split Park festival i ovoga ljeta nudi raznovrsnu gastronomsku ponudu lokalnih i međunarodnih specijaliteta, osvježavajuće koktele koje pripremaju nagrađivani barmeni te DJ nastupe i koncerte koji garantiraju vrhunsku zabavu. Poseban dio programa čine nastupi popularnih glazbenika, pa će tako već 1. kolovoza posjetitelji imati priliku uživati u koncertu Daleke Obale, dok će 9. kolovoza atmosferu zagrijati regionalna zvijezda Senidah. Na splitskoj će pozornici svoje hitove izvesti i grupe Teens, Songkillers te kultni TBF, a posjetitelje očekuje i koncert iznenađenja za koji će se sigurno tražiti karta više.

Ovoga ljeta, Split Park festival bit će omiljeno mjesto za opuštanje nakon posla, večernje izlaske ili jednostavno uživanje u ljetnim okusima i zvukovima u društvu prijatelja. Za posjetitelje organiziran je i besplatni prijevoz vlakićem, od crkve sv. Frane do Kolura i povratno. Svi detalji o programu i radnom vremenu dostupni su na službenim stranicama Festivala, na Facebook Split park festival  i Instagram Split park festival.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.