Legendarni Parni Valjak prvi put dolazi na pozornicu CMC 200 Slavonija festa

Legendarni Parni Valjak prvi put dolazi na pozornicu CMC 200 Slavonija festa

Jedan od najvećih bendova u regiji i dobitnici Porina za životno djelo, legendarni Parni Valjak je headliner ovogodišnjeg CMC 200 Slavonija festa.

U Slavonski Brod dolaze 31. kolovoza i pripremaju pravi koncertni spektakl. Tvrđavom Brod odzvanjat će neke od antologijskih rock pjesama poput "Ugasi me", "Dođi", "Zastave", "Sve još miriše na nju" i "Lutka za bal" , ali i aktualni singlovi "Sad kad znaš", "Moja glava, moja pravila", "Kad padne mrak" i "Bogati će pobjeći na Mars". 

"Očekivanja su najbolja i dat ćemo sve od sebe. Napravit ćemo najluđu atmosferu i potrudit se da Slavonci ne zaborave tu večer. Pozivamo sve ljude koji vole glazbu, ljubav i koji se vole sjetiti nekih lijepih trenutaka da dođu na koncert", rekao je Igor Drvenkar. 

"Bit će puno izvođača i veselimo se što ćemo i mi biti tamo jer smo uvijek dobro raspoloženi u Slavoniji. Dođite, sigurno nećete fulat", rekao je Berislav Blažević Bero.

Najavljujući novi studijski album, bend je u svibnju predstavio četvrti po redu singl u posljednjih godinu dana, "Kad padne mrak" koji nosi prepoznatljivi autorski potpis Huseina Hasanefendića Husa. U posljednjih godinu dana zajedno s Igorom Drvenkarom održali su preko 30 koncerata diljem regije, a za sljedeću godinu pripremaju veliku koncertnu turneju povodom 50 godina aktivnosti benda.

Foto: Matej Grgić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.