Forestland - Od petka do nedjelje više od 60 artista, performera, producenata, pjevača i artista stiže u Međimurje!

Forestland - Od petka do nedjelje više od 60 artista, performera, producenata, pjevača i artista stiže u Međimurje!
Još nekoliko dana je do Forestlanda - od petka do nedjelje, u samom srcu Međimurja, okupit će se brojni DJ-evi iz svih krajeva svijeta i tisuće posjetitelja koji čine Forestland jedinstvenim festivalom na sjeveru Hrvatske. Partijanje počinje u petak, 19. srpnja, dok je službeni završetak festivala 21. srpnja u podne! A za više od 48 sati partijanja, zaslužno je više od 50 artista, producenata, performera i pjevača iz cijelog svijeta!
Ovoga ljeta glavni gosti Forestlanda su dva elektronička teškaša – legendarni košarkaš Shaquille O’Neal poznatiji kao DJ Diesel u svojoj glazbenoj karijeri te dobro znani Fedde Le Grand. Njima se pridružuje još i omiljeni gost hrvatskih plesnih podija Paolo Barbato! Više na Klubska Scena!  U sklopu festivala ponovno nas očekuje i najduži festivalski zip-line, barbershop, tattoo&piercing, ali i bodypainting, food trucks i čak tri pozornice.
Organizatori navode i sa uz glazbenog giganta Shaquille O'Neala, Feddea, dolaze i Paolo Barbato, Vanillaz, ali i najpopularniji balkanski trap izvođači. Također, po drugi puta na Forestland se vraća Relja kojem će ovo biti i jedini Hrvatski nastup ove godine, ali i misteriozni Devito koji godinama žari i pali ljestvicama, festivalima i klubovima sakriven u anonimnosti prepoznatljive bijele maske. 
"Forestland je raznovrsni festival, na tri pozornice očekuje nas glazba za svakog ljubitelja ljeta, provoda i plesa. Na Forestroom dolaze kraljevi italo-disco i house glazbe Paolo Barbato i Alex Donati, u subotu, a festival će zatvoriti vjerojatno najpopularniji slovenski techno duo Rasky & Unibuu",. "Devito i Relja će zapaliti šumicu svojim prepoznatljivim balkanskim stilovima, dok je definitivno najpopularniji i najtraženiji artist DIESEL, odnosno Shaquille O'Neal."
Festivalske ulaznice iznose 50 eura, a pronaći ih možete na www.entrio.hr, na ovlaštenim prodajnim mjestima i kod promotora!

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.