Zaruke na Kninskoj tvrđavi nakon završetka vojne obuke: "Trebao mi je dodatni motiv, da nešto još jače potakne srce!"

Zaruke na Kninskoj tvrđavi nakon završetka vojne obuke: "Trebao mi je dodatni motiv, da nešto još jače potakne srce!"
Poručnik Marko Pedić nakon završene hodnje od Udbine do Knina, zaprosio je svoju djevojku - poručnicu Teu Kovačević.  
Na Kninskoj tvrđavi, nakon što su polaznicima 10. naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić” uručene značke i diplome, pripadnik motorizirane bojne "Vukovi" Gardijske mehanizirane brigade poručnik Marko Pedić, na oduševljenje svih prisutnih, a posebno obitelji i prijatelja, zaprosio je svoju djevojku, također pripadnicu Hrvatske vojske, poručnicu Teu Kovačević.
 

Kako kaže, trebao mu je motiv da tijekom obuke, tijelo prati i srce: "Prsten je kupljen prije obuke i dao sam ga sestri da ga donese na Kninsku tvrđavu. Obuka je bila teška, vođen srcem tijelo je izdržalo, ali upravo zbog svih tih fizičkih napora nisam imao nervozu prije prošnje". Na kraju, poručnik Pedić zaključio je s osmijehom kako je nakon obuke spreman i za brak, a Ministarstvo obrane i Oružane snage RH žele im puno sreće u budućem zajedničkom životu. 
Podsjetimo, svečanim uručenjem nagrada i priznanja danas 22. svibnja 2024. na Kninskoj tvrđavi završila je dvodnevna hodnja polaznika 10. naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić” od Udbine do Knina. 
Foto: MORH/T. Brandt

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.