Vidini navijači navijat će zajedno u Donjem Miholjcu

domagoj vida
Turistička zajednica Donjeg Miholjca na svom fb profilu poziva na zajedničko praćenje utakmice Hrvatska : Engleska kako bi navijači rodnog gradića velikog Domagoja Vide zajedno proslavili njegove nastupe u sastavu Hrvatske reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Grad Donji Miholjac i Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca organiziraju 11. srpnja 2018. godine (srijeda) zajedničko praćenje utakmice Hrvatska : Engleska, te će danas od 19 sati ispred dvorca Mailath biti postavljen veliki videozid.
- Zajedničko praćenje utakmice bit će organizirano i u subotu 14. srpnja 2018. ili u nedjelju 15. srpnja 2018. godine, ovisno o tome kada će igrati naša nogometna reprezentacija.
Ovim vas putem pozivamo, dragi građani, na zajedničko druženje i podršku našem Domagoju i Vatrenima! poruka je gradonačelnika Gorana Aladića i direktorice TZ Donji Miholjac amelie Vidković.Također u dane predstojećeg vikenda, od 13. do 15. srpnja održava se i tradicionalna 44. smotra folklora Miholjačko sijelo, kulturna manifestacija, koja se održava drugog tjedna mjeseca srpnja, a koja u nekoliko dana okupi do dvije tisuće aktivnih sudionika iz Hrvatske i inozemstva. Kulturno umjetnička duštva svojim plesovima, pjesmama i običajima predstavljaju tradiciju svojih krajeva, a otvoreno je i nekoliko izložaba, od izložbe slika, etno izložbe, izložbe kruha i kolača, do raznih predstava, koncerata i drugih kulturno turističkih atrakcija.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.