Spektakularni VIP izlet, adventski let helikopterom iznad Karlovca i četiri rijeke

Spektakularni VIP izlet, adventski let helikopterom iznad Karlovca i četiri rijeke

Croatia Open Land Tours DMC  za sve željne adrenalina nudi  nezaboravni doživljaj  jedinstven u Hrvatskoj panoramski let helikopterom iznad Karlovca u društvu Djeda Božićnjaka! Event je podržao grad Karlovac i dao suglasnost za slijetanje - te uključio ovaj događaj kao jedinstvenu ponuda u sklopu Adventa u Karlovcu! 

Polijeće se ispred Aquatike i to 15.,16., 22. i 23. prosinca.

Ova unikatna ponuda je nešto što je dosad bilo rezervirano za gradove kao što su New York ili Dubai, no ovdje se u jednom letu može doživjeti i let kroz grad prirodne ljepote 4 rijeke, nadomak Plitvičkih jezera... Panoramski let privatnim helikopterom doživljaj je iz snova te vidjeti ljepotu 4 rijeka, stare gradove iz helikoptera u samom srcu Hrvatske je pozivnica da stanete u Karlovcu na jedinstveni doživljaj i upoznate skriveni biser okružen prekrasnom prirodom!

Spektakularni VIP izlet, po cijeni od 350 eura po osobi, adventski let helikopterom iznad Karlovca i četiri rijeke, ekskluzivna je ponuda turističke agencije Croatia Open Land. Ova ponuda jedinstvena je u Hrvatskoj, rekao je vlasnik i direktor Agencije Krešimir Rogoz i dodao da je potrebno rezervirati termin na vrijeme.  Event je moguće rezevirati i za pojedince, povedite cijeli tim na nezaboravni Team building uz IME BRANDA tima (NPR. Rimac tima) iznad čarobnog Karlovca!  

-Naša ekskluzivna usluga helikopterskog putovanja pruža vam vrhunsku udobnost i privatnost. Naši visoko kvalificirani piloti osiguravaju sigurnost i profesionalnost tijekom cijelog leta. Croatia Open Land Tours DMC ima zadovoljstvo pružiti vam ovu ekskluzivnu uslugu koja će vam omogućiti da doživite karlovački kraj i njegove rijeke na najspektakularniji način. Veselimo se što ćemo vas ugostiti i pružiti vam vrhunski doživljaj u zraku, poručuje Rogoz.

Opis i rezervacije cijelog eventa pogledajte na web linku:
 
 
ili pošaljite upit na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
 
Dosad smo već imali puno uspješnih projekata s helikopterom u Hrvatskoj. Izdvajamo:
- snimanje tv serije Gora za koje smo potrebe omogućili snimanje iz helikoptera:
 
 
- teambuilding eventi za različite kompanije u Hrvatskoj:
 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.