Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o sufinanciranju troškova medicinski potpomognute oplodnje

Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o sufinanciranju troškova medicinski potpomognute oplodnje

U razdoblju od 7. studenog do 7. prosinca 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o sufinanciranju troškova medicinski potpomognute oplodnje.

Predlaže se donošenje Odluke kojom bi se utvrdili uvjeti, visina i način ostvarivanja sufinanciranja troškova medicinski potpomognute oplodnje, a koja bi, između ostalog, bila u službi gradske pronatalitetne i demografske politike. Grad Varaždin sudjelovat će u sufinanciranju dva ciklusa medicinski potpomognute oplodnje za varaždinske obitelji koje ne uspijevaju dobiti djecu prirodnim putem, a koje su već iskoristile cikluse koje im plaća država te isti nisu dali željeni rezultat.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 45.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 7. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o sufinanciranju troškova medicinski potpomognute oplodnje“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.