Grad poziva učenike na sudjelovanje u natječaju na temu: "500. obljetnica Gradske vijećnice"

Grad poziva učenike na sudjelovanje u natječaju na temu: "500. obljetnica Gradske vijećnice"

U okviru obilježavanja 500. godišnjice Gradske vijećnice Grad Varaždin poziva djecu od 5 do 7 godina te učenike nižih razreda osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na sudjelovanje u likovnom natječaju, a učenike viših razreda osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na sudjelovanje u foto natječaju.

Tema natječaja je "500. obljetnica Gradske vijećnice", a podteme mogu biti: Gradska vijećnica kroz godišnja doba, Gradska vijećnica i njezini čuvari (Purgari), Gradska vijećnica – ljudi i događaji, ili druge srodne podteme po slobodnoj procjeni. Na likovni natječaj se mogu prijaviti polaznici dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola, a na foto natječaj učenici viših razreda osnovnih škola s područja Grada Varaždina te posebne odgojne-obrazovne ustanove za učenike s teškoćama u razvoju na području Grada Varaždina.

Natječaj je otvoren od 17. listopda do 15. studenoga, a osigurane su i nagrade za tri najbolja rada u svakoj kategoriji koje će izabrati tročlano povjerenstvo. Za likovne radove čine ga Paula Banić, Elizabeta Igrec te Emanuela Grđan, a za foto radove Siniša SovićDražen Dretar i Lucija Dugandžić.

Po tri su nagrade u svakoj kategoriji. Riječ je o poklon bonovima lokalnog trgovačkog centra u iznosu 100, 80 i 60 eura. Nagrađeni radovi bit će izloženi povodom Dana grada Varaždina 6. prosinca ove godine. 

Natječaj je otvoren do 15. studenog

Detalje natječaja možete pročitati ovdje

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.