Premijer i predsjednica Republike pridružili se humanitarnoj akciji „Želim život“

Premijer i predsjednica Republike pridružili se humanitarnoj akciji „Želim život“

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je u humanitarnoj akciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV „Želim život“ javljanjem na telefonske pozive građana u „call centru“.

Tradicionalnom humanitarnom akcijom i koncertom "Želim život" prikupljaju se sredstva za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. Akcija je organizirana u znak sjećanja na 29-godišnju Anu Rukavinu koja je preminula prije 12 godina od leukemije, ali i kao zahvala svima koji su proteklih godina pomagali rad Zaklade. 

"Lijepo je činiti dobro, a ova Zaklada je napravila puno. To je jedna od najuspješnijih zaklada koja je napravila puno posla", kazala je predsjednica Grabar-Kitarović.

Govoreći o uspjesima ove godine kazala je da je najzadovoljnija uspjesima sportaša, glumaca, akademika koji su postigli ove godine uspjehe. "Lijepo je čuti kako se lijep glas o Hrvatskoj pronosi svijetom", poručila je Predsjednica.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.