Prijem za izaslanstvo iz prijateljskog grada Schaffhausena

Prijem za izaslanstvo iz prijateljskog grada Schaffhausena

U sklopu posjete festivalu Varaždinske barokne večeri delegacija prijateljskog grada iz Švicarske Schaffhausena posjetila je i Gradsku vijećnicu Grada Varaždina. Danas 23. rujna 2022. godine prijem za goste iz Grada Schaffhausena održala je predsjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina Zdravka Grđan te im poželjela dobrodošlicu u barokni grad.

Predstavnici  Grada Schaffhausena na prijemu bili su gradski vijećnici Grada Schaffhausena R. Rohner i D. Preisig, savjetnik za kulturu Grada Schaffhausena J. Lampater i zamjenik pročelnice ureda gradonačelnika i savjetnik Gradskog vijeća Grada Schaffhausena M. Ćaleta koji su na prijemu u Gradskoj vijećnici s predstavnicima Grada Varaždina, predsjednicom Gradskog vijeća Grada Varaždina Zdravkom Grđan, ravnateljem  Koncertnog ureda Varaždin Raymondom Rojnikom i pročelnicom Upravnog odjela za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina dr. sc. Vesnom Halugom razgovarali o novim mogućnostima kulturne i obrazovne suradnje između gradova prijatelja Varaždina i Schaffhausena.

Švicarska će iduće godine bit zemlja partner Varaždinskim baroknim večerima pa će se i promocija Festivala održati i u Gradu Schaffhausenu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.