Potpore u turizmu: Varaždinska županija dobiva kušaonice piva i meda te centre za proizvodnju ruža i avanturistički turizam Za poticanje ulaganja u turizmu Varaždinska županija je ove godine osigurala 1,3 milijuna kuna, najveći iznos dosad. U atriju Županijske…
Biser mora 2022 završen pobjedom rumunjskog chefa Alexandru Sbancua Pobjednik 17. Bisera mora je rumunjski kuhar Alexandru Sbancu (37), a drugoplasirani splitski chef Petar Vlak koji je karijeru započeo…
Biser mora 2022: Drugi dan natjecanja uz turske skulpture od šećerne paste, srednjovjekovna i rimska jela Drugi dan 17. Bisera mora započeo je odmjeravanjem znanja i vještina u nizu kuharskih kategorija seniora i juniora (natjecatelji do…
Uskrsni brunch za istinske hedoniste Zagrebački hotel Esplanade oduvijek je predstavljao otmjeno mjesto susreta i proslava Zagrepčana te mjesto gdje se obilježavaju značajni obiteljski i…
Izlazak na tržište nagrađenih Vina Belje Kraj prvog kvartala u godini pravo je vrijeme za izlazak na tržište novih berbi vina. Prije izlaska na tržište odabrana…
BISER MORA 2022: U Supetru otvoreno 17. izdanje najvećeg gastro natjecanja u regiji XVII. Bisera mora-fish edition otvoren je u petak navečer u Svpetvrs Resortu, a radi se o jednom od najvećih kuharskih…
Kuharskim prvakom proglašen Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel, župan Stričak uručio mu priznanje Kongresna dvorana Hotela Minerve u Varaždinskim Toplicama ovih dana postala je mjesto susreta mnogobrojnih domaćih i inozemnih kuharskih i slastičarskih…
Vinistra- svijet malvazija Na ocjenjivanje u Poreč stiglo 273 uzorka malvazije iz deset zemalja i 70 ocjenjivača iz 15 zemalja. Tko je šampion…
Valamar uskoro otvara drugi [PLACES] by Valamar hotel u Makarskoj Nakon prošlogodišnjeg uspješnog lansiranja lifestyle branda [PLACES] by Valamar i otvaranja HVAR [PLACESHOTEL] u Starom Gradu na Hvaru, Valamar za…
Valamarovi zaposlenici u videu „Prvi s razlogom“ dijele svoja iskustva Valamar se uspješno priprema za nadolazeću sezonu u kojoj planira zaposliti oko 7000 djelatnika. Trenutno su još uvijek otvoreni natječaji…
XVII. Biser mora: Tri dana eno gastro edukacija, cooking showova i natjecanja na Braču Supetar će od 8. do 12. travnja ponovo biti domaćin Bisera mora, najvećeg kuharskog natjecanja i festivala gastronomije u regiji…
Počeli 14. Dani hrvatskog kulinarstva u Minervi Završio je prvi dan 14. izdanja Dana hrvatskog kulinarstva, manifestacije koja se već tradicionalno održava u kongresnoj dvorani hotela Minerve…