Indija, zemlja velike kulturne raznolikosti s više od milijardu stanovnika i gotovo 1500 različitih jezika I narječja Kada je riječ o putovanju u Indiju ljudi postaju skeptični, ali vjerujte mi, vratit ćete se puni dojmova I zahvalni…
Namaste Iindija Indija zemlja velike kulturne raznolikosti, s više od milijardu stanovnika te s gotovo 1500 različitih jezika I narječja. Kada je riječ o putovanju u Indiju ljudi postaju skeptični, ali vjerujte mi, vratit ćete se puni dojmova I zahvalni…
Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom u kavani Procaffe - ovaj put održani uz vinariju Perak U jednom od ljepših vinskih prostora zagrebačkog centra, u wine baru kavane Procaffe, u Tkalčićevoj ulici, održani su drugi "Vinski…
Predavanja za poljoprivrednike o uzgoju buče, a i o tome kome se (ne) mora izdati račun Novi ciklus predavanja za poljoprivrednike: o uzgoju buče, a i o tome kome se (ne) mora izdati račun počeo je…
Pobjednik na Interregionalnom natjecanju kuhara europskih regija je Slovak Peter Bracho Deset pobjednika regionalnih natjecanja kuhara u utorak i srijedu se borilo na IKKER-u (Interregionalnom natjecanju kuhara europskih regija) za titulu…
Vinska srijeda uz istarsku vinariju Anđelini u Basementu Abeceda finih zalogaja u projektu Vinskih srijeda nakon posla (Wine Wednesday AfterWork ) ugostila je u vinskom podrumu u Besamentu…
Čak devet europskih kulturnih ruta prolazi Hrvatskom Hrvatska je među vodećim destinacijama u Europi po broju zaštićenih materijalnih i nematerijalnih kulturnih dobara od strane UNESCO-a, a svakog…
Za turizam je ključno poslodavcima otvoriti prostor za povećanje plaća „Radne kvote za turizam i ugostiteljstvo za ovu godinu povećane su gotovo 75 posto, ali to nije trajno rješenje, već…
Rabljani u Zagrebu predstavili sadržajima bogatu turističku sezonu "Europskog otoka sporta" Predstavnici Turističkih zajednica Raba i Lopara u Zagrebu najavili su turističku sezonu na otoku Rabu, koji od ove godine nosi…
Eno-gastro projekt "Vino uz žlicu" u zagrebačkom Aperitivo baru Eno-gastro projekt "Vino uz žlicu". Predstavljen je u zagrebačkom Aperitivo baru.Tim projektom promiče se sljubljivanje vina s kuhanim jelima čime…
Dubrovnik i Zagreb u Michelinovom vodiču "Glavni gradovi Europe 2019" Dubrovnik i Zagreb uvršteni su kao novi gradovi među 38 europskih destinacija s izborom najboljih restorana u predstojeći Michelinov vodič…
Zdravstveni turizam jedna od najbrže rastućih grana „S godišnjim rastom od 15 do 20 posto, zdravstveni turizam je jedna od najbrže rastućih turističkih grana na svijetu. Kako…