Prva ovogodišnja krstarenja Jadranom - Katarina Line otvara sezonu 15. travnja

Prva ovogodišnja krstarenja Jadranom -  Katarina Line otvara sezonu 15. travnja

Katarina Line, jedan od vodećih incoming turoperatora u Hrvatskoj, otvara sezonu na Kvarneru - u subotu, 15. travnja, kada kreće prva grupa iz SAD-a na sedmodnevno krstarenje Katarina Line brodom INFINITY, deluxe superior kategorije, za maksimalno 36 putnika.

Ovo je prva grupa od ukupno njih 20, od istog američkog partnera, koje će ove sezone ploviti na ruti Opatija - Dubrovnik i Dubrovnik - Opatija.
Sedmodnevno krštenje koje povezuje sjever i jug Jadrana uključuje posjete kvarnerskim otocima Krku i Rabu, a zatim preko Zadra, Šibenika i Splita, nastavlja na otoke Hvar i Korčulu, te završava u Dubrovniku. Svaki dan grupe imaju organizirane obilaske lokalnih znamenitosti, razne degustacije te poludnevne izlete.
Najveći dio grupa dolazi prije i poslije sezone, a zadnja grupa završava 28. listopada u Dubrovniku. Polasci su već sada popunjeni za cijelu sezonu iu tijeku je prodaja termina za narednu 2024. godinu.Od ostalih krstarenja na početku sezone, već dva dana kasnije 17. travnja, iz Baške kreće šest brodova koji voze grupe biciklista u sklopu 4islands biciklističke utrke, a istovremeno s prvim plovidbama ove sezone počinju i brodovi iz splitske luke.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.