Na Kongresa hrvatskog kampinga u Vodicama Valamar nagrađen priznanjima za kvalitetu

Na  Kongresa hrvatskog kampinga u Vodicama Valamar nagrađen priznanjima za kvalitetu

Jedanaest Valamarovih kampova nagrađeno je posebnim priznanjima za kvalitetu na ovogodišnjem Kongresu hrvatskog kampinga, koji se održao u hotelu Olympia u Vodicama od 14. do 16. studenog u organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH), a uz podršku Ministarstva turizma i sporta RH i Hrvatske turističke zajednice. Na Kongresu su predstavljeni izvrsni rezultati koje je ostvario kamping sektor te se raspravljalo o sadašnjim i budućim izazovima hrvatskog kampinga.

Valamarovi kampovi najbolji u više kategorija

Priznanje “Croatia`s Best Campsites 2024” koje dodjeljuje KUH za najbolje hrvatske kampove dobili su Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Marina Camping Resort 4*, Ježevac Premium Camping Resort 4*, Bunculuka Camping Resort 4*, Baška Beach Camping Resort 4*, Padova Premium Camping Resort 4*, San Marino Camping Resort 4*, Solaris Camping Resort 3* i Orsera Camping Resort 3*.

KUH je dodijelio i priznanja za najinovativnije kampove u Hrvatskoj - INOVA CAMP 2023, među kojima su nagrađeni Istra Premium Camping Resort 5* za koncept dječje animacije u sklopu Histri Island Edutainment Parka te Lanterna Premium Camping Resort 4* za inovativan koncept tematiziranog sanitarnog objekta Parenzana.

Osim toga, slovenski kamping web portal Avtokampi.si je i ove godine organizirao izbor najboljeg kampa u Hrvatskoj i Sloveniji - Naj kamp Adria, gdje je u kategoriji većih kampova u Istri nagrađen Lanterna Premium Camping Resort 4*.

"Valamar dugi niz godina ulaže značajna sredstva u kamping segment, posebice u premium kampove. Uz nagradu za Kamp godine koju je osvojio Istra Premium Camping Resort na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma te čitavog niza priznanja, dokaz su visoke kvalitete Valamarovih kampova. Nastavljamo ulagati u održivost, naše zaposlenike i vrhunska iskustava gostiju", istaknuo je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove u Valamaru.

Valamarova ulaganja i ostala dobivena priznanja

Valamar je za sezonu 2023. uložio dodatnih 20 milijuna eura u primanja djelatnika, povećanja plaća, nagrade, edukacije i programe koji su usmjereni na povećanje kvalitete života djelatnika u destinaciji.  Valamar je u Istra Premium Camping Resort u proteklih sedam godina uložio 81 milijun eura, što uključuje i 7 milijuna eura ulaganja u javnu turističku infrastrukturu, uređenja plaža, šetnica, cesta, igrališta i ostalih sadržaja koji su otvoreni za korištenje lokalnoj zajednici. Iznimnu kvalitetu ovog kamping ljetovališta su najvišim priznanjima nagradili i ADAC i ANWB, njemački i nizozemski autoklubovi, a uz brojne domaće i međunarodne nagrade, Istra Premium Camping Resort nositelj je i oznake koja promiče ekološku izvrsnost – EU Ecolabel za turistički smještaj.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.