Europski kampisti odlučili: Zaton Holiday Resort najbolji je kamp u Hrvatskoj u 2023. godini

Europski kampisti odlučili: Zaton Holiday Resort najbolji je kamp u Hrvatskoj u 2023. godini

Zaton Holiday Resort zadarske kompanije Turisthotel osvojio je novo vrijedno priznanje - ACSI Awards 2023. u kategoriji najbolji kamp u Hrvatskoj! U jakoj konkurenciji brojnih uspješnih i kvalitetnih kampova gosti iz Europe ocijenili su upravo Zaton Holiday Resort najboljim. Novo u nizu priznanja još je jedan dokaz kvalitete ponude i usluge koju ovaj resort u blizini Nina i Zadra nudi svojim gostima koji većinom stižu iz Njemačke, Poljske, Nizozemske, Austrije i Danske.

ACSI, najveći europski specijalist za kampove, s tradicijom od 1965. godine i bazom od gotovo 10.000 ocijenjenih kampova, nakon prošlogodišnjeg, prvog izdanja ACSI Awardsa, ponovno je omogućio kampistima diljem Europe glasanje putem njihove web stranice za najbolje kampove u 10 različitih kategorija. Neke od njih su  „Najbolji kamp za djecu“, „Kamp s najboljim sanitarnim čvorovima“ i „Najbolji sportski kamp“. Zaton Holiday Resortu prošle godine pripalo je ACSI priznanje za “Najbolji bazen u kampu”. U natjecanju, inače, sudjeluju vrhunski kampovi iz turistički najrazvijenijih europskih zemalja što nagradi daje još veću vrijednost.

Da je Zaton Holiday Resort zaista popularan među turistima potvrđuju i sjajni podaci na početku sezone. U odnosu na prošlu godinu, u Resortu bilježe čak 32 posto više noćenja te se to povećanje podjednako odnosi i na kamp i na apartmanski dio resorta. U dosadašnjem dijelu sezone Poljska je dominantno emitivno tržište, a slijede Nizozemska, Slovenija, Njemačka te domaći gosti. Osim individualnih gostiju koji dominiraju, u predsezoni je i više grupnih posjeta pa je tako nedavno u Resortu održana velika međunarodna izložba pasa, a pripremaju se i sportski sindikalni susreti te sportski kampovi koji se zbog razvijene infrastrukture već tradicionalno na početku sezone održavaju u Zatonu.

„Usprkos činjenici da smo ove godine Resort otvorili nešto kasnije nego prošle, bilježimo izvrsne poslovne rezultate na samom početku turističke sezone. Dodatni razlog za optimizam daju nam i najave za nastavak koje su također odlične. Zadovoljstvo gostiju nam je na prvom mjestu te nas ovo priznanje koje je rezultat glasova gostiju osobito veseli te služi kao odličan poticaj čitavom timu da u budućnosti budemo još bolji”, komentirala Meri Matešić Sičić, članica uprave Turisthotela.

Ovaj uspjeh važan je kako za Turisthotelov resort  tako i za čitavu zadarsku regiju čije su prirodne ljepote i bogato povijesno naslijeđe sve češće na listama europskih top destinacija za posjetitelje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.