Aminessov kamp na Krku dobitnik prestižne ACSI nagrade za najbolje kampove u Europi

Aminessov kamp na Krku dobitnik prestižne ACSI nagrade za najbolje kampove u Europi

Specijalizirani nizozemski portal za kampiranje ACSI, ujedno jedna od najposjećenijih europskih stranica za kampiranje, dodijelio je ovogodišnje nagrade najboljim europskim kampovima. Među ukupno 120 nagrađenih kampova je i deset kampova iz Hrvatske, a nagradu za najbolji hrvatski dog-friendly kamp ponio je Aminess Atea Camping Resort s otoka Krka.

ACSI od 1965. godine objavljuje kamping vodiče koji pružaju opće informacije o kampiranju i raspoloživim mogućnostima raznovrsnih aranžmana diljem Europe. Njihovi vodiči od tada su postali neizostavni za sve ljubitelje kampiranja i vlasnike kampova. Za ovogodišnju dodjelu nagrada, kampisti iz različitih europskih država mogli su glasati putem portala ACSI za kampove koje smatraju najboljima u različitim kategorijama.

Ovo priznanje za Aminess Atea Camping Resort predstavlja sjajnu motivaciju za nadolazeću turističku sezonu, za koju imaju odlične najave. 

„Zasluge našem ulasku u među top dog-friendly kampove u Hrvatskoj i Europi pripadaju isključivo našim gostima i svima onima koji su glasali za nas. Aminess Atea zaista je prekrasan kamp koji pruža mnoštvo sadržaja za goste, a posebno za one koji svoj odmor provode s kućnim ljubimcima. Mogućnosti za pse od velike su važnosti prilikom odabira mjesta za odmor, a ispostavilo se da su Njivice i Aminess Atea Camping Resort idealan izbor, s obzirom na to da sve veći broj gostiju vodi sa sobom na odmor svoje ljubimce“, istaknuo je direktor Aminess Atea Camping Resorta Mauro Justić.

Na portalu ACSI nalazi se više od 9.500 kampova. Ove je godine ASCI nagrade dobilo 120 kampova, dok je počasno priznanje dodijeljeno za 326 kampova. Uz to, u sklopu dodjele ASCI nagrada još su i dva Aminessova kampa – Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirena Campsite – dobila oznaku „Honorable mention“, što potvrđuje njihovu visoku razinu kvalitete usluge.

Kampovi su već godinama omiljeni odabir za sve one koji ne mogu zamisliti svoj odmor bez četveronožnih ljubimaca, ali i odmor u srcu prirode, daleko od vreve ljudi. Uz to što se nalazi među najboljim dog-friendly kampovima u Europi, Aminess Atea Camping Resort, nalazi se i među najpoželjnijim kampovima u Hrvatskoj prema izboru portala za kampiranje PiNCAMP, cijenjenog njemačkog ADAC vodiča, gdje je zauzeo peto mjesto.

Aminess Atea Camping Resort smješten je u najljepšem dijelu Njivica na otoku Krku, duž očaravajuće šljunčane plaže, a idealan je za bicikliranje i pješačenje, ponajprije zahvaljujući okolici u kojoj se nalazi. Goste ovog kampa s četiri zvjezdice očekuje prekrasna plaža koja se prostire duž cijelog kampa, prirodni hlad borove šume te čisto i prozirno more. Ovaj kamp gostima pruža pregršt mogućnosti, a šetnja do centra grada od svega par minuta, istraživanje otoka Krka, vožnja biciklom po kampu te uživanje u mnogobrojnim sportskim aktivnostima samo su neke od njih.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.