Zaton Holiday Resort zapošljava značajan broj sezonskih djelatnika i nudi mogućnost stalnog zaposlenja

Zaton Holiday Resort zapošljava značajan broj sezonskih djelatnika i nudi mogućnost stalnog zaposlenja

Jedno od najpopularnijih i najnagrađivanijih hrvatskih turističkih odredišta - Zaton Holiday Resort u jeku je priprema za nadolazeću sezonu te zapošljava značajan broj sezonskih djelatnika različitih profila; od konobara, barmena, kuhara do servira te ostalog sezonskog osoblja. Najveći broj otvorenih radnih pozicija odnosi se na Zaton Holiday Resort dok je manji broj pozicija dostupan u drugim Turisthotelovim objektima u Zadru.

U kompaniji očekuju kako će većinu otvorenih radnih pozicija i ove godine popuniti zaposlenicima iz Hrvatske i regije.

“Zadovoljstvo gostiju naš je prioritet. Svjesni smo pritom kako put do zadovoljnog gosta vodi preko zadovoljnih zaposlenika. Samostalni, odgovorni i visoko motivirani sezonski zaposlenici usmjereni na gosta osobe su kakve tražimo i cijenimo u našoj kompaniji”, izjavila je Nives Kalac, direktorica ljudskih potencijala u Turisthotelu.

Sigurna i poticajna primanja, radno vrijeme koje omogućava ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, pravo na stanku, dnevni i tjedni odmor, kao i sva druga prava sukladno primjenjivim propisima,  dodatno plaćen rad noću, kao i dodatno plaćanje rada u smjenama, pravo na neradne dane i blagdane, naknadu za troškove prehrane i plaćeni ili osigurani prijevoz do radnog mjesta, osigurana dva topla obroka za zaposlenike koji koriste smještaj u resortu, neke su od pogodnosti koje nudimo. Zaposlenicima su osigurane i redovne isplate prigodnih nagrada, a nudi im se i mogućnost cjelogodišnjeg rada ili ulaska u mjeru Stalni sezonac, te mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme.

Turisthotel d.d. ponosi se svojom pedeset godina dugom tradicijom u djelatnosti ugostiteljstva i turizma. Stalnim razvojem i uspješnim poslovanjem tijekom posljednjih desetljeća uvelike je doprinio pozicioniranju grada Zadra i regije kao prepoznatljive i poželjne turističke destinacije. Turisthotelov Zaton Holiday Resort zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u unaprijeđenje postojeće ponude te uvođenjem novih sadržaja i usluga, osvojio je brojne nagrade i priznanja kako gostiju tako i struke.

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.