Zaton Holiday Resort proglašen najboljim stranim kampom u Danskoj

Zaton Holiday Resort proglašen najboljim stranim kampom u Danskoj

Zaton Holiday Resort zadarskog Turisthotela najbolji je strani kamp prema izboru danske organizacije Danish Camping Union. Najutjecajnije skandinavsko udruženje proglasilo je najbolje kampove među danskim ljubiteljima kampiranja na prigodnoj ceremoniji održanoj u sklopu sajma Ferie for Alle u Herningu, a novo priznanje još je jedna potvrda da je Zaton Holiday Resort jedan od najpopularnijih među europskim turistima. Danska je, inače, među top 5 tržišta s kojih dolaze gosti zatonskog kampa, a ispred Danaca su samo Njemci, Poljaci, Nizozemci i Austrijanci.

Danish Camping Union okuplja više od 50.000 članova i upravlja s 20 kampova u Danskoj, a kao jedina takva organizacija na tim prostorima poveznica je između danskih kampista i kamping industrije u Danskoj.

“Novo priznanje za naš Resort, koje stiže od naših gostiju i ljubitelja kampiranja, predstavlja nam veliku čast. No ono sa sobom nosi i odgovornost da u tom istom smjeru nastavimo i u budućnosti. Naša misija će i dalje biti razvoj ponude i usluga jer su nam gosti na prvom mjestu”, rekao je Marinko Marinović, voditelj kampa Zaton i istaknuo kako su osvojene nagrade motivacija u daljnjem poslovanju i odličan uvod u nadolazeću turističku sezonu. Ovaj je uspjeh ujedno i uspjeh čitave zadarske regije koja je još jednom dobila potvrdu da je važna kamping destinacija na europskoj turističkoj karti.

Podsjetimo, Zaton Holiday Resort je početkom ove godine nagrađen i prestižnim međunarodnim priznanjima dodijeljenim od strane dva, za kamping turizam, najvažnija europska autokluba, njemačkog ADAC-a i nizozemskog ANWB-a.  ADAC Superplatz nagradu Zaton Holiday Resort osvojio je čak 17. godinu zaredom, a nagradu ANWB Top Camping 10. godinu zaredom. Osim navedenih priznanja, Resort je bio i jedan od finalista u izboru za ANWB kamp godine (Camping van het jaar) u kategoriji Međunarodni obiteljski kamp na obali te jedini hrvatski kamp kandidat za priznanje ADAC-a u kategoriji Camping Booking Award.

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.