Konobari iz Valamara otkrivaju što znači raditi u najvećoj hrvatskoj turističkoj kompaniji

Konobari iz Valamara otkrivaju što znači raditi u najvećoj hrvatskoj turističkoj kompaniji

Pripreme za sezonu su se intenzivirale, a u najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj u tijeku je proces zapošljavanja. Ove sezone Valamar Riviera će zaposliti oko 7 tisuća djelatnika, a upravo su oni zvijezde i ovogodišnje kampanje za zapošljavanje “Prvi s razlogom”.

Zaposlenici jako dobro znaju što znači raditi kod najboljeg poslodavca u turizmu, pa su svoja iskustva ispričali u drugom videu iz serijala „Prvi s razlogom“ koji je dostupan na linku. Barmen Tomislav Bušić i konobari Danijel Knapić i Nikolina Tadić istaknuli su, među ostalim, mogućnost rada u inovativnim restoranskim konceptima u hotelima i kampovima s 4 i 5 zvjezdica, mogućnost usavršavanja i edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu te rad s vrhunskim barmenima, sommelierima i baristima. A i mjesečna primanja zvuče jako dobro. Primjerice, konobare u sezoni 2022. očekuju primanja od 1.000 do 1.600 € neto, a novi zaposlenici mogu postati stalni sezonci i zimi raditi i u Valamarovim hotelima u Austriji.

Valamar će ove godine ponuditi 400 novih ugovora na neodređeno i 1000 novih ugovora za stalne sezonce, a za ovu sezonu su kreirani i dodatni programi kojima je cilj povećati zadovoljstvo zaposlenika njihovim radnim mjestom. Programom „Flexi posao“ zaposlenicima u hotelima, kampovima i ljetovalištima omogućuju se dva slobodna dana u tjednu, pruža im se mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza njihovim potrebama, sve s ciljem što bolje ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Programom “Živi destinaciju” se, pak, svim zaposlenicima, koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske, osigurava kvalitetan smještaj i prehrana, niz popusta na više od tristo prodajnih mjesta, te mogućnost korištenja destinacijskih zabavnih sadržaja kao što su izleti i sportske aktivnosti. Cilj tog programa je da zaposlenici što bolje upoznaju destinaciju te provedu kvalitetno i zabavno slobodno vrijeme.

Svi zainteresirani za posao u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima mogu se prijaviti putem weba dobarposaouvalamaru.com.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.