Valamarovi zaposlenici u videu „Prvi s razlogom“ dijele svoja iskustva

Valamarovi zaposlenici u videu „Prvi s razlogom“ dijele svoja iskustva

Valamar se uspješno priprema za nadolazeću sezonu u kojoj planira zaposliti oko 7000 djelatnika. Trenutno su još uvijek otvoreni natječaji za pojedina radna mjesta kao što su kuhari, konobari, sobarice i recepcionari.

Razloga za odabir Valamara kao poslodavca je mnogo. Teddy Poldrugovac, Ivan Boras, Alen Ivančić i Ivan Kovačević tim je iskusnih kuhara koji već godinama upravo u Valamaru gradi svoju karijeru, a njihova iskustva možete pogledati u videu „Prvi s razlogom“, koji se ovih dana dijeli na društvenim mrežama na sljedećem linku.  

Na pitanje zašto odabrati rad u Valamaru, odgovorili su iz vlastite perspektive -  kuhare u sezoni 2022. očekuju primanja od 1.000 do 1.600 € neto, novi zaposlenici mogu postati stalni sezonci i imati cjelogodišnja primanja i staž,  zimi mogu raditi i u Valamarovim hotelima u Austriji, a Valamar će ove godine ponuditi 400 novih ugovora na neodređeno i 1000 novih ugovora za stalne sezonce.

Za ovu sezonu su u Valamaru kreirani i dodatni programi kojima je cilj poboljšanje zadovoljstva i odnosa zaposlenika prema poslu. Program „Flexi posao“ zaposlenicima u hotelima, kampovima i ljetovalištima omogućuje dva slobodna dana u tjednu, pruža mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza potrebama djelatnika, sve u cilju što bolje ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Programom “Živi destinaciju” se svim zaposlenicima, koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske, osigurava kvalitetan smještaj i prehrana, niz popusta na više od tristo prodajnih mjesta, te mogućnost korištenja destinacijskih zabavnih sadržaja kao što su izleti i sportske aktivnosti. Cilj programa je da zaposlenici što bolje upoznaju destinaciju te provedu kvalitetno i zabavno slobodno vrijeme.

Svi zainteresirani za posao u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima mogu se prijaviti putem weba dobarposaouvalamaru.com.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.