Valamarova Centralna kuhinja Vinež može pripremiti i do 25.000 obroka dnevno

Valamarova Centralna kuhinja Vinež može pripremiti i do 25.000 obroka dnevno

Centralna kuhinja i distributivni centar Vinež, inovativni i tehnološki napredan projekt u koji je Valamar investirao oko 29 milijuna kuna, osigurava opskrbu čak dvadesetak Valamar hotela i devet kampova s pripadajućim ugostiteljskim objektima za destinacije Poreč, Rabac i Krk. Valamarov proizvodni pogon i distributivni centar u funkciji hotela i ugostiteljskih objekata najveći je u Hrvatskoj, a u svibnju postaje i okosnica Valamarovog novog projekta Valfresco Direkt - online trgovine koja na jednom mjestu okuplja lokalne proizvođače vina, maslinovih ulja, svježeg voća i povrća, mesa i ribe, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica.

Pogon opremljen modernom tehnologijom prostire se na 3.400 m2 i  središnje je mjesto za otkup i obradu svježih domaćih namirnica, a u njemu se vrši i priprema gotovih i polugotovih proizvoda što može doseći i do 25.000 obroka dnevno. Više od stotinu zaposlenika Centralne kuhinje Vinež svakodnevno priprema jela za goste u objektima i kupce Valfresco Direkta, uz najviše standarde zdravstvene sigurnosti i ispravnosti. 

Valamar je kao društveno odgovorno poduzeće usmjeren na održivost pa je stoga cijeli proizvodni pogon projektiran na ekološki prihvatljiv način. Centralna kuhinja Vinež koristi sustav nadzora i upravljanja rashladnim komorama uz ekološki prihvatljiv CO2 umjesto freona, održivi sustav centralne pripreme i omekšavanja vode te selektivno odvajanje i recikliranje otpada.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.