Novootvoreni restoran „Halicanum“ – gastronomska oaza u srcu Međimurja

Novootvoreni restoran „Halicanum“ – gastronomska oaza u srcu Međimurja

Restoran „Halicanum“, u sklopu uskoro otvorenog Glamping resorta Toplice Sveti Martin, otvorio je svoja vrata u petak, 27. listopada, na adresi Sportska ulica 6, Toplice Sveti Martin.

Gosti imaju priliku uživati u vrhunskoj gastronomskoj ponudi te raznovrsnim a la carte jelima, uključujući tradicionalne međimurske specijalitete i lokalna jela u modernom ruhu s najkvalitetnijim sastojcima. Na taj im se način pruža, ne samo gastronomsko iskustvo, već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.

Restoran „Halicanum“ idealno je mjesto za stvaranje najljepših uspomena, a različite svečanosti i organizirani završni poslovni domjenci u jedinstvenoj gastronomskoj oazi biti će doista posebni.

Restoran je ime dobio po rimskom gradu iz 1. stoljeća nakon Krista, a arheološkim istraživanjima otkriveno je kako je Halicanum zapravo današnji Sveti Martin na Muri.

„Halicanum“ se nalazi u sklopu uskoro otvorenog Glamping resorta Toplice Sveti Martin, ujedno i prvog službenog Glamping resorta u Hrvatskoj. Riječ je o savršenom spoju luksuza i prirode s 25 drvenih glamping kućica koje pružaju savršeni odmor. Svaka kućica na terasi ima i vlastitu saunu te kadu. Posebna pažnja posvećena je okolišu koji okružuje resort, a sve s ciljem stvaranja prave prirodne oaze i bliskosti s okolnim krajolikom.

Glamping resort Toplice Sveti Martin svoje veliko otvorenje imat će uskoro, dok će gosti do tada moći uživati u širokoj gastronomskoj ponudi restorana „Halicanum“.

Međimurje je jedina europska regija koja je čak 3 puta osvojila nagradu European Destination of Excellence, stoga Vas sve pozivamo da istražite kulturne, prirodne i gastronomske čarolije našeg prekrasnog kraja te osjetite jedinstveno iskustvo u restoranu Halicanum.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.