„Na kraju puta“ - pjevačka diva Zorica Kondža predstavila novu pjesmu na Melodijama Jadrana

„Na kraju puta“ - pjevačka diva Zorica Kondža predstavila novu pjesmu na Melodijama Jadrana

Pjevačka diva Zorica Kondža, svojim iznimnim vokalom počastila je i ovogodišnji festival Melodije Jadrana, koji godinama okuplja vrsne glazbenike, i upravo zahvaljujući njima iznjedrio je i mnogobrojne hitove. Vjerujemo da je 'Na kraju puta' jedan od njih, a upravo tu pjesmu uživo je premijerno izvela Zorica Kondža u prekrasnom ambijentu Meštrovićeve Galerije u Splitu. 

Na pozornici, uz veliki orkestar pod ravnanjem Joška Banova, na gitari ju je pratio naš poznati gitarist i aranžer Ante Gelo, koji je ujedno zaslužan za aranžman nove Zoričine ljubavne balade 'Na kraju puta', uz Tomu Mrduljaša koji je osmislio glazbu i Romana Erceg tekst. 

'Melodije Jadrana bile su idealna prilika za predstaviti novu pjesmu, prekrasnu ljubavnu baladu 'Na kraju puta' na kojoj su marljivo radili Tomo Mrduljaš, Romana Erceg i Ante Gelo. Duboko vjerujem u ovu pjesmu, i nekako sam sigurna da će se mnogi u njoj pronaći, te da će se još dugo, dugo slušati. Još jednom bih se ovom prilikom zahvalila svim autorima koji su radili na ovoj pjesmu, a posebno hvala i mojoj vjernoj publici bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Hvala!', zaključila je Zorica Kondža. 

 Kako bilo, dijelimo mišljenje sa Zoricom, te joj ujedno još jednom čestitamo na izvrsnom nastupu!

 Vjerujemo da će ljubavna balada 'Na kraju puta' osvojiti srce publike, te pronaći svoje mjesto na mnogim playlistama jer uskoro ćete je moći slušati i na svim dostupnim digitalnim servisima, a

svi vi koji s nestrpljenjem očekujete nastupe Zorice Kondže nećete ostati razočarani, jer uživati u izvedbama možete 27.06. Omišalj, 29.06. Šolta, 12.07. Supetar, 03.08. – Ugljan, 05.08. – Pag, 10.08. – Podstrana/Split, 14.08. – Ražanac/Zadar, 15.08. – Brač/Milna, 20.08. – Kukljica, 23.08. veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji, te 31.08. – Kamerlengo/Trogir. 

Autor glazbe: Tomo Mrduljaš

Autor teksta: Romana Erceg

Autor aranžmana: Ante Gelo

Glazbeni producent: Ante Gelo/Tomo Mrduljaš

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.