Vladimir Kočiš Zec predstavlja novu pjesmu „Ni me stra“

Vladimir Kočiš Zec predstavlja novu pjesmu „Ni me stra“

Hit Records s ponosom predstavlja suradnju i novi singl hvaljenog kantautora Vladimira Kočiša Zeca 'Ni me stra', za koji možemo slobodno reći da je pjesma njegovog života.

Vladimir Kočiš Zec mnogima prepoznatljiv vokal Novih fosila, čovjek koji je otpjevao između ostalog nezaboravna 'Za dobra stara vremena', iznenadio nas je pjesmom mediteranskog duha i još jednom nas ostavio bez daha svojom izvedbom.

Kao veliki zaljubljenik u more, upravo u ovoj pjesmi, Zec se s velikim uspjehom prepustio čakavskom dijalektu,
'Prvi puta bilo je to davne 1998. godine na Zadarfestu, gdje sam otpjevao pjesmu 'Stani more', također na stihove, nažalost pokojnog, Leonarda Bakse Čečija.
I upravo ovo doživljavam kao neki omage pokojnom Leonardu, jer je i u ovoj novoj pjesmi 'Ni me stra' on autor teksta.
Slobodno mogu reći da ova glazbena priča doživljava sličnu sudbinu i vjerujući u nju, odlučio sam je snimiti sam, u svojoj maniri i emociji.', poručio je Zec

Na prvo slušanje jasno je da će pjesma 'Ni me stra' dosegnuti kvalitetom sam vrh dosadašnjih izvedbi Vladimira Kočiša Zeca.
Naime radi se o pjesmi za koju je glazbeni urednik Hit Recordsa i poznati kompozitor Miroslav Rus, nakon slušanja izjavio da se radi o pjesmi života jednog velikog izvođača.

Vladimir Kočiš Zec otkrio nam je i da ubrzo snima spot za 'Ni me stra' na lokaciji prelijepog otoka Oliba pod redateljskom palicom Zdravka Valentina uz zanimljivu informaciju, kako je ujedno ovo i njihova trinaesta suradnja, kada su u pitanju spotovi.

Do tada novi singl ne propustite slušati na digitalnim platformama kao što je SpotifyDeezerApple MusicTidal.. ali i mnogim drugima.

Autor glazbe: Vladimir Kočiš Zec

Autor teksta: Leonardo Baksa Čeči   

Autor aranžmana: Vladimir Kočiš Zec

.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.