Regionalni glazbeni festival „Biser Jadrana 2024“ raspisuje natječaj za najbolju kompoziciju u kategoriji pop, zabavne i mediteranske glazbe

Regionalni glazbeni festival „Biser Jadrana 2024“ raspisuje natječaj za najbolju kompoziciju u kategoriji pop, zabavne i mediteranske glazbe

Kompozicije koje se šalju na natječaj, ne smiju biti ranije izvođene, niti objavljene. Rok za prijavljivanje kompozicija je od 5.02. zaključno s 5.5. 2024. godine. Selekcijska komisija festivala, sve podnositelje prijava informirati će da li je njihova kompozicija prihvaćena, najkasnije do 15.05.2024. godine. Podnositelji prijava su dužni, da aranžirane kompozicije organizatoru pošalju do 1.06.2024. godine. Post produkciju svih primljenih kompozicija (snimanje nastupa i pripremu materijala za kasnija emitiranja ili korištenja u bilo koje dogovorene svrhe) realizira organizator festivala koji podnositeljima prijava odabranih kompozicija garantira sudjelovanje u večeri festivala, direktan TV prijenos i predstavljanje na press konferenciji festivala.

Slanjem kompozicija na natječaj, autori i izvođači, na organizatore festivala “BISER JADRANA 2024“, prenose pravo da sve kompozicije, bez dodatnih suglasnosti, mogu ustupati trećim licima na korištenje, eventualno tiskanje na nosačima zvuka i slike, ili zbog bilo kog tipa dalje distribucije. Za najbolje kompozicije, organizator će osigurati vrijedne nagrade i festivalska priznanja, u ukupnom iznosu od 10.000 €.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju podnositelji prijava iz Crne Gore i zemalja regije. Kompozicije slati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u mp3 formatu, u demo verziji. Uz kompoziciju je potrebno priložiti biografiju i dvije fotografije izvođača, ime autora kompozicije i kontakt telefone.

Festival će se održati 29. lipnja u Tivtu, gradska riva Pine.

Organizator festivala NVO Delić koji nedostaje.

Nositelji projekta: Općina Tivat, Turistička organizacija Tivat.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.