Hvaljeni „Monologue“ Mije Dimšić od danas u prodaji i na LP-u

Hvaljeni „Monologue“ Mije Dimšić od danas u prodaji i na LP-u

Jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Mia Dimšić, prošle jeseni je na svoj rođendan objavila novi album "Monologue", a od danas je u prodaji i LP izdanje albuma. "Monologue" je prvi njezin album na engleskom jeziku, a donosi talentiranu pjevačicu i kantautoricu u novom svjetlu. 

"'Monologue' je ostvarenje velikog sna. Sve pjesme na njemu nastale su u posljednje dvije godine, ali u mojoj mašti on postoji puno puno duže. 'Monologue' je ime dobio po svojoj prvoj i zadnjoj pjesmi, ali i ideji da je svaka pjesma koju napišem djelić mog neprestanog unutarnjeg monologa. On je ponekad tužan i destruktivan, ponekad euforičan i naivan, ponekad nešto sasvim stoto, ali na kraju dana, samo mi je važno da je iskren. Nadam se da će to osjetiti i slušatelji." – navodi Mia o albumu. 

Album je u utrci za najprestižniju glazbenu nagradu Porin, u kategoriji Album godine, a sadrži jedanaest pjesama među kojima je "Guilty Pleasure" s kojom je Mia predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2022. godine u Torinu. Iza pjesama na albumu stoji uigrani autorski tim, koji uz Miju čine Damir Bačić i Vjekoslav Dimter. Na svom YouTubeu kanalu objavila i videa za sve pjesme s albuma, koja su nastala u produkciji CMC televizije. 

Foto: PROMO

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.