Nelina "Nepokoriva" je dobila fantastičan elektro remiks

Nelina "Nepokoriva" je dobila fantastičan elektro remiks
Aktualan Nelin singl "Nepokoriva", jedna od najzapaženijih pop pjesama u domaćem eteru proteklih mjeseci dobila je svoje fantastično remiks izdanje koje autorski predstavlja glazbenica Ana Marija Šir.
 
"Nela i ja više smo puta surađivale kao izvođačice, onda je sasvim prirodno da se okušamo u zajedničkom projektu i autorski. Čim sam čula pjesmu, prije nego je objavljena, znala sam da želim napraviti remiks, a priznajem i da sam htjela analizirati trake Mihovila Šoštarića da nešto naučim od vrlo talentiranog producenta" – izjavila je Ana Marija Šir, producentica, glazbenica, one-woman band i dugogodišnja violistica HNK-a, koja je već realizirala brojne remikseve za niz izvođača s domaće scene. Nelinu "Nepokorivu" obukla je u potpuno novo elektro ruho.
 
U originalu, glazbu za "Nepokorivu" potpisala je Nela, tekst Nela i Ivana Belošević, dok su aranžman i produkcija bili u spretnim rukama i ušima Mihovila Šoštarića Lockrooma. Glavna tema pjesme nastala je na melodiji koju pjevaju prateći vokali u prethodnom singlu "Nebo gori". Ideja je došla slučajno, ali i pokazuje podsvjesnu povezanost nove faze Nelinog autorstva.
 
Od sudjelovanja u showu The Voice Hrvatska, preko A strane, do uspješnog prvog studijskog albuma "Melodrama", Nela je postala upečatljiv dio hrvatske glazbene scene, cijenjena u glazbenim krugovima, ali i među publikom zbog izuzetnih vokalnih i autorskih kvaliteta. Iza sebe broji singlove koji redovito zauzimaju visoka mjesta na HR TOP 40 ljestvici, a singlovima "Nebo gori" i aktualnim "Nepokoriva" najavila je velike zaokrete u zvuku. Kompletan drugi album, koji će biti realiziran u 2024. tematski će pokrivati sve stadije nesretne ljubavi, kao moderan emotivan dnevnik.
 
Ana Marijin remiks Nelinog singla "Nepokoriva" od danas je dostupan na svim streaming servisima.
 
Foto: Mario Ilić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.